Nuorisotiedotus somessa
#Rensta #Repost: @ohjaamorovaniemi
“ Nyt ne ovat täällä taas: Korttikoulutukset! Jos kortti puuttuu ja olet alle 30-vuotias, ilmoittaudu maksuttomiin koulutuksiin nyt! Ilmoittautumislomake löytyy sekä linkin että QR-koodin takaa. #rovaniemi #anniskelupassi #hygieniapassi #tieturva #työturvallisuus #OhjaamoRovaniemi ”

Instagram-kuva käyttäjältä nutirovaniemi

#Rensta #Repost : @ohjaamorovaniemi “ Nyt ne ovat täällä taas: Korttikoulutukset! Jos kortti puuttuu ja olet alle 30-vuotias, ilmoittaudu maksuttomiin koulutuksiin nyt! Ilmoittautumislomake löytyy sekä linkin että QR-koodin takaa. #rovaniemi #anniskelupassi #hygieniapassi #tieturva #työturvallisuus #...
#Rensta #Repost: @etsivanuorisotyorovaniemi
“ Keskiviikkona pelaillaan leikkimielisesti tosissaan, tule sieki mukaan! #kesäskabat #tylsää #tekemistä #tosissaan #eikuleikkimielisesti #monde #etsivät #älämissaa ”

Instagram-kuva käyttäjältä nutirovaniemi

#Rensta #Repost : @etsivanuorisotyorovaniemi “ Keskiviikkona pelaillaan leikkimielisesti tosissaan, tule sieki mukaan! #kesäskabat #tylsää #tekemistä #tosissaan #eikuleikkimielisesti #monde #etsivät #älämissaa
#Rensta #Repost: @ohjaamorovaniemi
“ Vielä löytyy nuorille kesätöitä kesätyösetelillä! :) #repost @sijaishaltija #kesätyöseteli #kesätyöt #tutustujatienaa #omaarahaa #haeheti @ohjaamorovaniemi ”

Instagram-kuva käyttäjältä nutirovaniemi

#Rensta #Repost : @ohjaamorovaniemi “ Vielä löytyy nuorille kesätöitä kesätyösetelillä! :) #repost @sijaishaltija #kesätyöseteli #kesätyöt #tutustujatienaa #omaarahaa #haeheti @ohjaamorovaniemi ”
#Rensta #Repost: @ohjaamorovaniemi “ Jäitkö ilman opiskelupaikkaa? Ei hättää! 🙂#ohjaamoauttaa #opoauttaa #nuorisotilapoppari @ohjaamorovaniemi @etsivanuorisotyorovaniemi #rovaniemenkoulutuskuntayhtymä ”

Instagram-kuva käyttäjältä nutirovaniemi

#Rensta #Repost : @ohjaamorovaniemi “ Jäitkö ilman opiskelupaikkaa? Ei hättää! 🙂#ohjaamoauttaa #opoauttaa #nuorisotilapoppari @ohjaamorovaniemi @etsivanuorisotyorovaniemi #rovaniemenkoulutuskuntayhtymä
Naminami 😋
#Rensta #Repost: @4hrovaniemi “ Liikennepuistossa on tänä kesänä kesäkahvila Naminami, kolmen nuoren 4H-yritys. Liikennepuisto aukeaa 12.6, samalla aukeaa myös nuorten kahvila. #4hyritys #kesäkahvila #rovaniemenliikennepuisto #rovaniemi @nutirovaniemi ”

Instagram-kuva käyttäjältä nutirovaniemi

Naminami 😋 #Rensta #Repost : @4hrovaniemi “ Liikennepuistossa on tänä kesänä kesäkahvila Naminami, kolmen nuoren 4H-yritys. Liikennepuisto aukeaa 12.6, samalla aukeaa myös nuorten kahvila. #4hyritys #kesäkahvila #rovaniemenliikennepuisto #rovaniemi @nutirovaniemi ”
#Rensta #Repost: @rolleriroi “ Kesä on tullut ja Rolleri on rantautunut rautiosaareen! Kahavin tuoksu ja huiput ohjaajat on houkutellu jo muutaman tyypin meän kans leikkiin!! Tuu siekin, täällä ollaan klo 14 asti!😉 #rolleriroi #kesä2017 #rautiosaari ”

Instagram-kuva käyttäjältä nutirovaniemi

#Rensta #Repost : @rolleriroi “ Kesä on tullut ja Rolleri on rantautunut rautiosaareen! Kahavin tuoksu ja huiput ohjaajat on houkutellu jo muutaman tyypin meän kans leikkiin!! Tuu siekin, täällä ollaan klo 14 asti!😉 #rolleriroi #kesä2017 #rautiosaari
Nuortenelämä.fi:n Kysyttävää-palsta/palvelu