Nuorisotiedotus somessa
#Rensta #Repost: @ohjaamorovaniemi “ Jäitkö ilman opiskelupaikkaa? Ei hättää! 🙂#ohjaamoauttaa #opoauttaa #nuorisotilapoppari @ohjaamorovaniemi @etsivanuorisotyorovaniemi #rovaniemenkoulutuskuntayhtymä ”

Instagram-kuva käyttäjältä nutirovaniemi

#Rensta #Repost : @ohjaamorovaniemi “ Jäitkö ilman opiskelupaikkaa? Ei hättää! 🙂#ohjaamoauttaa #opoauttaa #nuorisotilapoppari @ohjaamorovaniemi @etsivanuorisotyorovaniemi #rovaniemenkoulutuskuntayhtymä
Naminami 😋
#Rensta #Repost: @4hrovaniemi “ Liikennepuistossa on tänä kesänä kesäkahvila Naminami, kolmen nuoren 4H-yritys. Liikennepuisto aukeaa 12.6, samalla aukeaa myös nuorten kahvila. #4hyritys #kesäkahvila #rovaniemenliikennepuisto #rovaniemi @nutirovaniemi ”

Instagram-kuva käyttäjältä nutirovaniemi

Naminami 😋 #Rensta #Repost : @4hrovaniemi “ Liikennepuistossa on tänä kesänä kesäkahvila Naminami, kolmen nuoren 4H-yritys. Liikennepuisto aukeaa 12.6, samalla aukeaa myös nuorten kahvila. #4hyritys #kesäkahvila #rovaniemenliikennepuisto #rovaniemi @nutirovaniemi ”
#Rensta #Repost: @rolleriroi “ Kesä on tullut ja Rolleri on rantautunut rautiosaareen! Kahavin tuoksu ja huiput ohjaajat on houkutellu jo muutaman tyypin meän kans leikkiin!! Tuu siekin, täällä ollaan klo 14 asti!😉 #rolleriroi #kesä2017 #rautiosaari ”

Instagram-kuva käyttäjältä nutirovaniemi

#Rensta #Repost : @rolleriroi “ Kesä on tullut ja Rolleri on rantautunut rautiosaareen! Kahavin tuoksu ja huiput ohjaajat on houkutellu jo muutaman tyypin meän kans leikkiin!! Tuu siekin, täällä ollaan klo 14 asti!😉 #rolleriroi #kesä2017 #rautiosaari
Nuortenelämä.fi:n Kysyttävää-palsta/palvelu