Ajankohtaista

Legendaariset Pool Partyt tulee taas, entistä ehompana ja uudistuneempana! Ilmoittaudu nyt mukaan, 100 ensimmäistä ilmoittautujaa pääsee polskimaan kesäisissä ja trooppisessa tunnelmissa uimahalli Vesihiiteen. Musiikista vastaa dj Juke, altaassa polskiminen sallittu kesävaatteet päällä ja tarjolla tuhtia iltapalaa kaikille!

pool-party-V2.1.jpg

 

 

15-vuotiaiden nuorten itsenäisyyspäivän vastaanotto 6.12.2017 Lappia-talolla

Rovaniemen vapaa-ajan lautakunta kutsuu kaikki 2002 vuonna syntyneet rovaniemeläiset perinteiseen 15-vuotiaiden itsenäisyyspäivän vastaanotolle Lappia-talolle 6.12.2017 klo 18.00-21.30 


Lappia-talolla 15-vuotiaita on vastaanottamassa sekä kättelemässä Rovaniemen kaupunginjohtaja Esko Lotvonen sekä vapaa-ajan lautakunnan jäsenet. 


Ohjelma on kulttuuripainotteinen, jossa on tarjolla Suomi 100 juhlavuoden ohjelmaa: tanssia, musiikkia ja juhlapuheita. Juhlakutsu on lähetetty tänä vuonna reilulle 600 nuorelle. Juhlassa Rovaniemen nuorisovaltuuston jäsenet jakavat myös kunniamaininnan Rovaniemeläisille yrityksille nuorisotyöllisyyden edistämiseksi.


Juhla on saavuttanut siis paikkansa rovaniemeläisten nuorten keskuudessa. Juhlaan osallistuminen on tärkeä tapahtuma vuosittain ikäryhmänsä nuorille. Lappia-talo ja kaupunginjohtajan kätteleminen tarjoavat juhlavat puitteet itsenäisyyden juhlimiseen 15-vuotiaalle. Juhla on monille ensimmäinen arvokas tilaisuus, joissa on mahdollista harjoitella juhlaetikettiä ja arvokasta juhlimista. Tänä vuonna virallisen juhlaohjelman ja cocktail-tilaisuuden jälkeen Suomi 100- juhlien jatkot ohjelmineen jatkuvat Lappia-talon kellariravintolassa klo 21.30 saakka. 

#suomi100rovaniemi

Lisätietoja: 
Hanne Ojuva p. 040-7167693
hanne.ojuva@rovaniemi.fi
Nuorisotoiminnan koordinaattori, Rovaniemen kaupunki, nuorisopalvelut

 
Kulttuurinen nuorisotyö

Kulttuurisella nuorisotyöllä tuetaan nuorten identiteettiä ja vahvistetaan elämänhallintaa kulttuuriharrastusten ja miellekkään ja monipuolisen kulttuurisen toiminnan avulla. Kulttuurinen nuorisotyö yhdistää nuorisokulttuurit, taiteen ja nuorten omaehtoisen toiminnan.

Kulttuurinen nuorisotyö tarjoaa nuorille mahdollisuuden omaehtoisen, nuorista lähtevän toiminnan toiminnan toteuttamiseen.  Toimintaa toteutetaan alueellisessa nuorisotyössä, nuorisokeskus Mondella sekä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Kulttuurisen nuorisotyön toimintamuotoja ovat:

-Nuorille suunnatut  tapahtumat

-Pelitoiminta

-Ryhmätoiminta

-Koulutukset ja kurssit 

-Nuorten omaehtoiset toimintaryhmät

-Harrastustoiminta

-Nuorisoliikuntakulttuuri

Kulttuurisen nuorisotyön tapahtumista ja toiminnoista ilmoitetaan nutin nettisivuilla ajankohtaisissa toiminnoissa sekä tapahtumakalenterissa etusivulla. 

Päivitetty 1.9.2017

Yhteystiedot
Nimi: Ojuva Hanne
Nimike: Nuorisotoiminnan koordinaattori
Puhelin: 0163228611
Matkapuhelin: 0407167693
Tehtävä: nuorten ohjaus, neuvonta ja tiedotuspalvelut, kulttuurinen nuorisotyö, kansainvälinen nuorisotyö, verkkonuorisotyö, kehittämishankkeet