Kun et tiedä, mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta

Ohjaamo on alle 30-vuotiaan ensimmäinen ovi matkalla kohti omia tavoitteita: työhön, koulutukseen, arkeen ja elämään. Kuuntelemme, neuvomme ja opastamme sinut omalle polullesi.

Tavoitteena on, että alle 30-vuotiaat rovaniemeläiset saavat tarvitsemansa palvelut yhdestä paikasta ilman ajanvarausta. Kaikki asiat eivät toki järjesty heti, mutta Ohjaamosta saat työntekijän kaveriksi asioiden selvittämiseen.  Pääpaino Ohjaamossa on tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluissa, mutta tarjolla on myös yksilöllistä ohjausta. 

Asiakastyössä voidaan ottaa myös nuoren vanhemmat, kaverit ja huoltajat tiiviisti yhteistyöhön mukaan. Ohjaamossa tehdään yhteistyötä laajassa verkostossa muun muassa TE-palvelujen, sosiaali- ja terveyspalvelujen, etsivän nuorisotyön ja oppilaitosten kanssa.

Katso video Ohjaamomme tarjoamista palveluista:

 

viiva.png

matkalladuuniin.png

Matkalla duuniin! on Rovaniemen Ohjaamon sivusto, jossa 16-29 -vuotiaat nuoret kohtaavat työnantajat työkokeilu-, oppisopimus- ja työpaikan merkeissä!

viiva.png

OHJAAMON VIIKKOKALENTERI

Tapahtumat-sivulta löydät tietoa Ohjaamon syksyn aikatauluista esimerkiksi korttikoulutusten, rekrytilaisuuksien ynnä muiden osalta sekä pääset ilmoittautumislomakkeille!

Viikkokalenteristamme näet toistuvat palvelumme.

OHJAAMO PALVELEE SYKSYLLÄ 2017.png 

viiva.png

Ohjaamo Rovaniemi somessa

Facebook: Ohjaamo Rovaniemi
Instagram:
@Ohjaamorovaniemi
Twitter:
@OhjaamoRoi

Banneri kehys.jpg
eubanneri.jpg
Banneri pyörä.jpg