Nuti tiedottaa

Nuorisopalvelujen toiminta lähtee liikkeelle kesällä 2017

7.6.2017 12:00

Rovaniemen nuorisopalvelut kokeilee liikkuvaa toimintamuotoa koululaisten kesälomalla 6.6.-6.7.2017. välisenä aikana. Liikkuvan toiminnan tarkoituksena on viedä nuorten palvelut alueille, missä asuu nuoria ja minne nuorisopalveluiden toiminta ei toistaiseksi oikein ole yltänyt.

Rolleri logo.jpg

Rolleri on monipuolisilla toimintavälineillä lastattu pakettiauto, jolla koulutetut nuoriso-ohjaajat yhdessä kesätyöntekijöiden kanssa vievät kesätekemistä eri alueilla asuvien rovaniemeläisnuorten lähelle. Rollerin reitti ja toiminta on suunniteltu niin, että aktiviteetit tavoittaisivat rovaniemeläisnuoret mahdollisimman kattavasti eri alueilla. Rolleri pysähtyy nuorten kokoontumispaikoilla Rovaniemen kylissä ja keskustan tuntumassa päivittäin kahdessa eri paikassa. Tänä kesänä Rolleri vie toimintansa keskustan rannoille, Vikajärvelle, Sinettään, Meltaukseen, Rautiosaareen, Hirvaalle, Vanttauskoskelle, Koskenkylään, Narkaukseen ja Kivitaipaleelle.

Rollerin tavoittaa puhelinnumerosta 040 192 0692 soittaen tai viestillä, sekä Facebookista ja Instagramista nimellä Rovaniemen Rolleri, @rolleriroi. Aikatauluista ja muusta ajankohtaisesta tiedotetaan Rollerin some-kanavissa.

Lisätietoja:
Inka Mesilaakso
Nuoriso-ohjaaja
Rovaniemen nuorisopalvelut
Puh. 040 192 0692
inka.mesilaakso@rovaniemi.fi