Uusi myymälä 1300 m2

Uusi Sokos-tavaratalo tarjoaa naisten ja miesten vaatteita, kauneuden osaston sekä sisustamiseen keskittyvän kodin osaston. Asiakkaita palvelee reilut 20 muodin, kauneuden ja sisustuksen ammattilaista, joista noin puolet on vanhoja konkareita muun muassa Pukumiehestä ja loput puolestaan uusia työntekijöitä.

Avajaisviikonloppu on suunniteltu turvallisuus edellä.

"Haluamme huolehtia sekä asiakkaidemme että henkilökuntamme terveydestä. Saatavilla on käsidesiä ja kiinnitämme myös erityistä huomiota tilojemme hygieniatasoon ja siivoukseen. Henkilökuntamme tulee töihin vain terveenä ja samaa toivomme myös asiakkailtamme", muistuttaa Rovaniemen Sokoksen tavaratalopäällikkö Niina Haahti.

sokos-rovaniemen-johto.jpg

Rovaniemen tavaratalon päällikkö Niina Haahti ja Arinan toimialajohtaja Mikko Polso. 

 

Rovaniemen toiseksi suurin kauppa Minimani erottuu muista

nettimini.jpg

Minimani avasi suurmyymälänsä Rovaniemen Lampelassa 26.8.2020. Perheyhtiö toi kaupunkiin uuden ajan hypermarketin, joka on monella tapaa ensimmäinen laatuaan koko Lapissa.

Minimanissa bonusjärjestelmää tai etukortteja ei ole, ruoan kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia ja merkkituotevalikoima on Suomen suurin. Lisäksi perheyhtiö ostaa tuotteet suoraan tuottajilta ilman välikäsiä.

Lue lisää Minimanista

12 500 m2 Myymälä
100 000 kplMyyntiartikkeleita
27 metriä Palvelutiski
80 Työntekijöitä

Myös ravintolayrittäjillä on katse tulevaisuudessa

gustav ruokaa.jpg

Perjantaina 14. elokuuta avatun Kitchen & Bar Gustavin avaus on saanut ihmiset liikkeelle. Täyteen varatut pöydät ovat antaneet myös Helsingistä Gustavin perässä Lappiin muuttaneille ravintola-alan ammattilaisille tulevaisuuteen uskoa valavan ja innostavan ensikosketuksen pohjoisen kaupunkielämään.

Lue lisää uudesta Gustavista