• 17.6.2021

  Rovaniemen kaupunki järjestää kesällä maksutonta liikuntaa senioreille ja Voimaa Vanhuuteen -ryhmälle

 • 17.6.2021

  Kesän liikuntatarjonta 2021

  Liikuntapalveluiden järjestämää monipuolista maksutonta ulkoliikuntaa on tarjolla kesä-heinäkuussa ympäri kaupunkia. Liikuntahetkiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Mukaan pääsee kaikki halukkaat iloisella mielellä. Ohjelmasta löytyy kävelyjumppaa, kuntokierrosta, kehonhuoltoa, kahvakuula ja toiminnallista treeniä. Tervetuloa mukaan kesän liikuntahetkiin 1.6. -31.7. säällä kuin säällä. Maksullista liikuntaa ovat vesijumpat ja omatoimiset kuntosalivuorot, joita löytyy niin Totto-Hallin kuin Keltakankaan kuntosalilta. Katso liitteestä kesän liikuntaohjelma ja maksut.
 • 10.6.2021

  Kulttuuriohjelma muuttuu toiminnaksi: luvassa Suomen pisin taidenäyttely, Oikaraisen kulttuurihistoriaa, kaupunkipulkkia ja kukkaistempaus

  Pyysimme toukokuussa kuntalaisia ideoimaan Rovaniemen uuden kulttuuriohjelman inspiroimia tekoja, jotka voitaisiin toteuttaa yhteistyössä kulttuuritoimiston kanssa. Ideahaku tuotti loistavan tuloksen ja raati valitsi neljä ehdotusta toteutettavaksi tämän vuoden aikana.
 • 10.6.2021

  Juhannuksen aukiolot Rovaniemen kaupunginkirjastossa

  Juhannus tuo muutoksia kaupunginkirjaston toimipisteiden aukioloihin.
 • 9.6.2021

  Uimahalli Vesihiisi siirtyi kesäaikaan 7.6.

 • 8.6.2021

  Rovaniemen kaupungin juhannusjuhlaa ei järjestetä tänä kesänä

  Rovaniemen kaupunki ei järjestä tänä vuonna perinteistä koko perheen juhannusjuhlaa ja juhannuskokkoa Ounaskosken uimarannalla.
 • 4.6.2021

  Harrastusmahdollisuuksia löytyy Rovaniemeltä

  Tänä keväänä koululaisille suunnattu liikuntalajikokeilupäivä eli Kevät kirmaus tapahtuma jäi toteutumatta. Ei hätää, Kokosimme powerpoint esityksen, mitä kaikkea Rovaniemellä voi harrastaa. Katso virtuaaliseen Kevät kirmaus tapahtumaan mukaan lähteneiden urheiluseurojen powerpoint esitys. Kokeile esityksen haasteet sekä testaa tietämyksesi eri liikuntalajeissa. Lisätietoja harrastusmahdollisuuksista löytyy kirjoittamalla Haku -kenttään: Harrastaminen Rovaniemellä https://www.rovaniemi.fi/Vapaa-aika/Liikunta/Harrastaminen-Rovaniemella
 • 3.6.2021

  Kaupungin työntekijöiden liikunta-aktiivisuus väheni koronavuonna

  Rovaniemen kaupungin työntekijöiden viikoittainen liikunta-aktiivisuus väheni koronavuonna 2020. Suurimmat liikuntalajivaihdokset koronapandemian aikana lajista toiseen oli nähtävissä sisäliikuntalajeissa. Tulevaisuudessa Rovaniemen kaupungin työntekijät haluaisivat kokeilla tai alkaa harrastaa yksilö- ja sisäliikuntalajeja.
 • 2.6.2021

  Osallistu Rovaniemi-viikon infotilaisuuksiin

  Rovaniemi-viikon 2021 infotilaisuudet järjestetään etänä Google Meet videoneuvotteluina kesäkuussa. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan yhteisiin tilaisuuksiin. Etätapaamisissa kuulet lisätietoa Rovaniemi-viikosta, osallistut yhteiseen ideointiin, opit hakuprosessista ja tapahtumakalenterin ominaisuuksista ja voit kysyä muita mieltä askarruttavia kysymyksiä. Mukana Rovaniemi-viikon koordinaattori Roosa Nevala ja vierailevia asiantuntijoita.
 • 2.6.2021

  Syksyn Rovaniemi-viikolla juhlitaan yhdessä arktista kotikaupunkia

  Rovaniemi-viikkoa vietetään 6.-12.9.2021 – tänä vuonna jo 41. kerran. Yhteisen tapahtumaviikon aikana juhlistetaan kotikulmia ja toivotetaan vieraita tervetulleeksi. Syksyn 2021 ohjelmahaku on nyt avattu. Mukaan voi hakea 8.8. mennessä Rovaniemen kaupungin tapahtumakalenterin kautta.
Edellinen 1 2 3 4 5 6Seuraava