Rovaniemi kasvaa ja kehittyy

Keskustaan suunnitteilla aiempaa korkeampia rakennuksia

Rovaniemen keskustaan, Lordinaukion laitaan suunnitellaan 18-kerroksista hotellia, johon tulisi myös ravintoloita, kauppa ja pysäköintitilat. Lisäksi samaan kortteliin tulisi 14-kerroksinen asuinkerrostalo.

Tornihotellin ja sen korttelin kaavaluonnos on yleisesti nähtävillä 5.10.2023 asti. Nyt kuntalaiset voivat kertoa mielipiteensä suunnitelmista. Materiaalit löytyvät kaupungin verkkosivuilta osoitteessa rovaniemi.fi/kaavatori/tornihotelli ja kaupungin palvelupiste Osviitasta (Koskikatu 19). 

Lue uutinen hotellin ja sen korttelin tilanteesta
Lisää uutisia
Edellinen 1 2 3 ... 10 11 12 13Seuraava
Rovaniemi sosiaalisessa mediassa
27.09.2023
Vaaranlammen monitoimitalon asukasinfossa käytiin eilen läpi rakennushankkeen etenemistä. Tässä päällimmäiset kuulumiset: ⏳ Hanke etenee aikataulussa 🪑 Nyt valmistellaan irtokalusteiden ja varusteiden kilpailutusta 🚴 Koulua ympäröiviä katuja on tarkoitus peruskorjata ensi vuonna Tilaisuudessa katsottiin suunnitteluvaiheen video tulevista tiloista. Pääset videoon oheisesta jutusta 👇 ℹ️ Seuraava asukasinfo järjestetään loppuvuodesta. Tiedotamme tästä myöhemmin erikseen.
Rovaniemen kaupunki - City of Rovaniemi
27.09.2023
Iki-ihana Pähkinänsärkijä tulee Rovaniemelle 5. marraskuuta - ja koko upean klassikkobaletin tekevät kaupungin omat lapset ja nuoret yhdessä kolmen taidelajin paikallisten huippuammattilaisten kanssa!🩰🎻🎭 Rakastettu, Pjotr Tšaikovskin sävelten siivittämä teos on sovitettu mittatilauksena esittäjilleen, Lapin musiikki- ja tanssiopiston sekä Rovaniemen kuvataidekoulun oppilaille. Tanssijoita säestävät musiikinopiskelijat omissa soitinryhmissään. Yhteistyön täydentävät Rovaniemen kuvataidekoulun oppilaiden luomat satumaiset lavastekuvat, jotka projisoidaan taustalle. 👉Katso video harjoituksista! Esityksiä on kuusi, joista puolet on sunnuntaisin. Lue lisää: rovaniementeatteri.fi/esitys/pahkinansarkija/ Lapin musiikki- ja tanssiopisto Rovaniemen kuvataidekoulu Rovaniemen Teatteri #rovaniemi #arktinenkotikaupunki
Rovaniemen kaupunki - City of Rovaniemi
26.09.2023
Nyt on vuoden paras afterwork - Rovaniemi Afterwork! Syksyinen sää paranee iltaa kohti ja Arktisen kotikaupungin lukemattomat mahdollisuudet aivan kotiovella kutsuvat harrastamaan. Mikä on sinun Rovaniemi Afterwork tänään? Jotain tuttua vai kenties uutta ja yllättävää? Kerro se muillekin sanoin, kuvin, videoin. Haasta kaverisi mukaan! Jos et vielä tiedä, mitä se voisi olla tai mistä on kyse, vilkaise tämä: rovaniemi.fi/afterwork Muista merkitä: #rovaniemiafterwork #arktinenpääkaupunki #rovaniemi
Rovaniemi - Arctic capital
25.09.2023
#roivaltuusto'n päätöstiedote: https://t.co/IZs3TRM4H8
Rovaniemen kaupunki
25.09.2023
#roivaltuusto hyväksyi Rovaniemen kaupungin konserniohjeen. Valtuusto päätti lisätä ohjeeseen turvallisuuteen ja varautumiseen liittyvän kappaleen.
Rovaniemen kaupunki
25.09.2023
#roivaltuusto hyväksyi Alakorkalossa os. Teollisuustie 50 sijaitsevan asemakaavan muutoksen, mikä mahdollistaa osalle korttelialueesta liiketoimintaa ja osalle teollisuus- ja varastotoimintaa. Alue on varattu J&J Lakkapää Oy:lle rakennustarvikemyymälää ja varastoaluetta varten.
Rovaniemen kaupunki
25.09.2023
#roivaltuusto merkitsi tiedoksi ajankohtaisen sidonnaisuusrekisterin.
Rovaniemen kaupunki
25.09.2023
#roivaltuusto myönsi Samu Paulinille ja Liisa Helinille eron käräjäoikeuden lautamiehen tehtävistä. Valtuusto nimesi uusiksi lautamiehiksi jäljellä olevaksi toimikaudeksi Katri Kerolan ja Marianna Möllerin.
Rovaniemen kaupunki
25.09.2023
#roivaltuusto myönsi Mikkel Näkkäläjärvelle eron kaupunginhallituksen jäsenen ja 1. vara-pj:n tehtävistä. Näkkäläjärven tilalle kaupunginhallitukseen jäljellä olevaksi toimikaudeksi valittiin Harri Rapo ja kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtajaksi Maria-Riitta Mällinen.
Rovaniemen kaupunki
25.09.2023
📣 Rovaniemen kaupunginvaltuusto #roivaltuusto kokoontuu tänään 25.9. klo 16. ℹ Kaikki valtuuston kokouksessa käsiteltävät asiat löytyvät kaupungin verkkosivuilta: https://t.co/3Q6sYzMtoj 📌 Voit seurata kokousta osoitteessa https://t.co/WMHbppHalr.
Rovaniemen kaupunki
Näytä lisää