Palvelut
Rovaniemen kaupungin karttapalvelu on selaimella toimiva sovellus. Sovelluksella pääset katselemaan kaupungin tuottamia kartta-aineistoja, opaskarttaa, ilmakuvia, asema- ja yleiskaavoja ja kiinteistörajoja ja -tunnuksia. Rekisteröityneet käyttäjät voivat myös tallentaa ja jakaa omia karttamerkintöjä karttalinkin avulla. Karttapalveluun kirjaudutaan samalla käyttäjätunnuksella kuin muihin Rovaniemen kaupungin sähköisiin palveluihin.
Numeerista kartta-aineistoa ovat mm. pohjakartta (kantakartta), opas-, kaava-, johtokartta sekä erilaiset teemakartat. Vektorimuotoinen kartta-aineisto toimitetaan esimerkiksi autocad-kuvatiedostoina (.dwg) tai Esri Shapefile (.shp) tiedostoina. 
Rovaniemellä on käytössä ETRS-Gk26 tasokoordinaatisto ja N2000 korkeusjärjestelmä. ETRS-Gk26 tasokoordinaatisto perustuu ETRS89 koordinaattijärjestelmään ja tarkemmin sen kansalliseen EUREF-FIN realisaatioon.
Manninen Sakari
Paikkatietoinsinööri
Ranttila Marko
Paikkatietosuunnittelija
Lehmus Juha-Petteri
Paikkatietosuunnittelija
Martikainen Outi
Kartoittaja

Kaupungin asiakaspalvelut Osviitta

Rovaniemen kaupungin asiakaspalvelut Osviitasta saat ohjausta ja neuvontaa kaupungin palveluista sekä voit maksaa kaupungin laskuja ja maksuja.

Koskikatu 25, 96200 ROVANIEMI

Aukioloajat

Ma - Ti: 09:00 - 16:30
Ke - To: 09:00 - 16:30
Pe: 09:00 - 15:30

Kaikki tiedot

Puhelinvaihde

Rovaniemen kaupungin puhelinvaihde.

Kaikki tiedot
Puh. +358 16 3221