Palvelut
Rovaniemen kaupungin karttapalvelu on selaimella toimiva sovellus. Sovelluksella pääset katselemaan kaupungin tuottamia kartta-aineistoja, opaskarttaa, ilmakuvia, asema- ja yleiskaavoja ja kiinteistörajoja ja -tunnuksia. Rekisteröityneet käyttäjät voivat myös tallentaa ja jakaa omia karttamerkintöjä karttalinkin avulla. Karttapalveluun kirjaudutaan samalla käyttäjätunnuksella kuin muihin Rovaniemen kaupungin sähköisiin palveluihin.
Numeerista kartta-aineistoa ovat mm. pohjakartta (kantakartta), opas-, kaava-, johtokartta sekä erilaiset teemakartat. Vektorimuotoinen kartta-aineisto toimitetaan esimerkiksi autocad-kuvatiedostoina (.dwg) tai Esri Shapefile (.shp) tiedostoina. 
Rovaniemellä on käytössä ETRS-Gk26 tasokoordinaatisto ja N2000 korkeusjärjestelmä. ETRS-Gk26 tasokoordinaatisto perustuu ETRS89 koordinaattijärjestelmään ja tarkemmin sen kansalliseen EUREF-FIN realisaatioon.
Manninen Sakari
Paikkatietoinsinööri
Ranttila Marko
Paikkatietosuunnittelija
Lehmus Juha-Petteri
Paikkatietosuunnittelija
Martikainen Outi
Paikkatietokäsittelijä
Vastuualueet:

Osviitta asiointipiste

Rovaniemen kaupungin Osviitta asiointipisteestä saat ohjausta ja neuvontaa kaupungin palveluista sekä voit maksaa kaupungin laskuja ja maksuja.

Koskikatu 25, 96200 ROVANIEMI,
Kauppakeskus Rinteenkulma. 2. kerros.

Aukioloajat

Ma - To: 09:00 - 16:30
Pe: 09:00 - 15:30

Kaikki tiedot