Palvelut

Palvelut

Rovaniemen kaupungin karttapalvelu on selaimella toimiva sovellus. Sovelluksella pääset katselemaan kaupungin tuottamia kartta-aineistoja, opaskarttaa, ilmakuvia, asema- ja yleiskaavoja ja kiinteistörajoja ja -tunnuksia. Rekisteröityneet käyttäjät voivat myös tallentaa ja jakaa omia karttamerkintöjä karttalinkin avulla. Karttapalveluun kirjaudutaan samalla käyttäjätunnuksella kuin muihin Rovaniemen kaupungin sähköisiin palveluihin.
Numeerista kartta-aineistoa ovat mm. pohjakartta (kantakartta), opas-, kaava-, johtokartta sekä erilaiset teemakartat. Vektorimuotoinen kartta-aineisto toimitetaan esimerkiksi autocad-kuvatiedostoina (.dwg) tai Esri Shapefile (.shp) tiedostoina. 
Rovaniemellä on käytössä ETRS-Gk26 tasokoordinaatisto ja N2000 korkeusjärjestelmä. ETRS-Gk26 tasokoordinaatisto perustuu ETRS89 koordinaattijärjestelmään ja tarkemmin sen kansalliseen EUREF-FIN realisaatioon.
Manninen Sakari
Tontti-insinööri
Ranttila Marko
Paikkatietoinsinööri
Martikainen Outi
Paikkatietokäsittelijä
Vastuualueet:
Koivu Henri
Paikkatietosuunnittelija

Osviitta asiointipiste

Rovaniemen kaupungin Osviitta asiointipisteestä saat ohjausta ja neuvontaa kaupungin palveluista sekä voit maksaa kaupungin laskuja ja maksuja.

Koskikatu 19, 96200 ROVANIEMI,
Käynti Koskikadun ja Rovakadun kulmasta.

Aukioloajat

Ma - To: 09:00 - 16:30
Pe: 09:00 - 15:30

Lue lisää

Puhelinvaihde

Rovaniemen kaupungin puhelinvaihde.

Lue lisää
Puh. +358 16 3221