Ota yhteyttä

Osviitta asiointipiste

Rovaniemen kaupungin Osviitta asiointipisteestä saat ohjausta ja neuvontaa kaupungin palveluista sekä voit maksaa kaupungin laskuja ja maksuja.

 

Rovaniemen kaupungin Osviitta asiointipistensijaitsee Rinteenkulman kauppakeskuksessa kiinteistön 2. kerroksessa. Osviitassa voit asioida liittyen useimpiin kaupungin tarjoamiin palveluihin liittyen tai ostaa esimerkiksi tapahtuma- ja teatterilippuja. Voit maksaa Rovaniemen kaupungin laskuja sekä tehdä oikaisuvaatimuksen pysäköintivirhemaksusta. Osviitasta saat myös rakentamiseen liittyviä todistuksia ja otteita sekä voit ostaa erilaisia pysäköintilupia.

Osviittaan voit ottaa yhteyttä puhelimitse 016 322 6800, sähköpostitse info.osviitta@rovaniemi.fi tai vierailemalla paikan päällä.  

 

Rovaniemen kaupungille voit toimittaa postia sähköisesti, kirjeitse tai jättämällä paperiasiakirjat Osviitta asiointipisteeseen. 

Yhteystiedot:

kirjaamo@rovaniemi.fi 
turvapostipalvelu: https://turvaposti.rovaniemi.fi 

Alaruokasen talo.jpg

Rovaniemen kaupungin keskustassa Kemijoen rantatörmällä (Valtakatu 8) sijaitseva Alaruokasen talo on tyypillinen peräpohjalainen talonpoikaisrakennus. 1860-luvulla pystytetty talo on entisöity käyttökuntoon niin, että se soveltuu erilaisten kokous- ja juhlatilaisuuksien pitopaikaksi. Rakennukseen mahtuu 60 henkilöä. Talo on käytettävissä joka päivä klo 8.00 - 23.55.

Varaukset tehdään Osviitta asiakaspisteen kautta. Avaimet noudetaan asiakaspalvelusta sen aukioloaikoina. Avaimen noudon yhteydessä myös suoritetaan tilan vuokrausmaksu. 

Vuokra 350,00 €/päivä (sis alv 24%). Huom! Hintaan lisätään toistaiseksi 30,00€ (sis. alv 24%) lisämaksu tehostetun siivouksen toteuttamisesta tilaisuuden jälkeen.

Tiloista löytyy ja vuokraan kuuluu:

- kahvi- ja ruoka-astiaston käyttö (60 hlö)
- tarjoiluastiastoa rajoitetusti
- pöytäliinoja ei ole talon puolesta
- piano pirtissä

 

Kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä linjasi maanantaina 7.6.2021, että Alaruokasen taloa koskevat käyttörajoitteet poistetaan. Tilan käyttäjien on kuitenkin huolehdittava THL:n 31.5.2021 julkaisemassa ohjeistuksessa mainittujen järjestelyiden toteutumisesta. Tilan vuokraan lisätään edelleen 30€ lisämaksu tehostetusta siivouksesta.