Ota yhteyttä

Kaupungin asiakaspalvelut Osviitta

Rovaniemen kaupungin asiakaspalvelut Osviitasta saat ohjausta ja neuvontaa kaupungin palveluista sekä voit maksaa kaupungin laskuja ja maksuja.

Rovaniemen kaupungin asiakaspalvelut Osviitta sijaitsee Rinteenkulman kauppakeskuksessa kiinteistön 2. kerroksessa. Osviitassa voit asioida liittyen useimpiin kaupungin tarjoamiin palveluihin liittyen tai ostaa esimerkiksi tapahtuma- ja teatterilippuja. Voit maksaa Rovaniemen kaupungin laskuja sekä tehdä oikaisuvaatimuksen pysäköintivirhemaksusta. Osviitasta saat myös rakentamiseen liittyviä todistuksia ja otteita sekä voit ostaa erilaisia pysäköintilupia.

Osviittaan voit ottaa yhteyttä puhelimitse 016 322 6800, sähköpostitse info.osviitta@rovaniemi.fi tai vierailemalla paikan päällä.  

 

Rovaniemen kaupungille voit toimittaa postia sähköisesti, kirjeitse tai jättämällä paperiasiakirjat Osviitta asiointipisteeseen. 

Yhteystiedot:

kirjaamo@rovaniemi.fi 
turvapostipalvelu: https://turvaposti.rovaniemi.fi 

Hyvinvointi- ja palvelupiste Olkkari tarjoaa kaikenikäisille rovaniemeläisille ohjausta ja neuvontaa Rovaniemen kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluista, kulttuuritoiminnasta, työnhakuvalmennuksesta, liikuntapalveluista sekä paikallisten järjestöjen toiminnasta. Rovaniemen Olkkari toimii samassa tilassa asiakaspalvelu Osviitan kanssa Rinteenkulman kauppakeskuksessa.

Olkkarin toimintamallia ollaan parhaillaan kehittämässä ja poikkeusolojen jälkeen pyrimme käynnistämään toiminnan uuden mallin mukaisesti.

 

Alaruokasen talo.jpg

Rovaniemen kaupungin keskustassa Kemijoen rantatörmällä (Valtakatu 8) sijaitseva Alaruokasen talo on tyypillinen peräpohjalainen talonpoikaisrakennus. 1860-luvulla pystytetty talo on entisöity käyttökuntoon niin, että se soveltuu erilaisten kokous- ja juhlatilaisuuksien pitopaikaksi. Rakennukseen mahtuu 60 henkilöä. Talo on käytettävissä joka päivä klo 8.00 - 23.55.

Varaukset tehdään Osviitta asiakaspalvelun kautta. Avaimet noudetaan asiakaspalvelusta sen aukioloaikoina. Avaimen noudon yhteydessä myös suoritetaan tilan vuokrausmaksu. 

Vuokra 350,00 €/päivä (sis alv 24%). Huom! Hintaan lisätään toistaiseksi 30,00€ (sis. alv 24%) lisämaksu tehostetun siivouksen toteuttamisesta tilaisuuden jälkeen.

Tiloista löytyy ja vuokraan kuuluu:

- kahvi- ja ruoka-astiaston käyttö (60 hlö)
- tarjoiluastiastoa rajoitetusti
- pöytäliinoja ei ole talon puolesta
- piano pirtissä

 

Kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä linjasi maanantaina 7.6.2021, että Alaruokasen taloa koskevat käyttörajoitteet poistetaan. Tilan käyttäjien on kuitenkin huolehdittava THL:n 31.5.2021 julkaisemassa ohjeistuksessa mainittujen järjestelyiden toteutumisesta. Tilan vuokraan lisätään edelleen 30€ lisämaksu tehostetusta siivouksesta.