Kauppatorin asukastupa on nyt Kansalaistalon Tupa

kauppatorinasukastupaneuloo-banneri.jpg

 
 
 
 
 
 
 
 

 
Kauppatorin asukastupa on sulkenut ovensa kesäkuussa 2019. Asukastupatoiminta jatkuu Rovaniemen Kansalaistalon Tupana. Toivotamme Teidät kaikki tervetulleeksi!

Rovaniemen Kansalaistalon sijainti kartalla

Jatkossa ajankohtaista tietoa ja päivitykset asukastupatoiminnasta, ruokajakelusta, viikko-ohjelmista ja tapahtumista löytyy Kansalaistalon verkkosivuilta osoitteessa https://www.kansalaistalorovaniemi.fi/ , sekä paikallislehtien seurapalstalta.

Kansalaistalon Tupa on asukkaiden yhteinen olohuone. Tuvalla tarjotaan virike- ja harrastetoimintaa sekä hyvinvointitietoa ja ohjausta. Tupa on kaikille avoin. Huomiomme toiminnassa erityisesti työttömät ja erityisryhmät.

Tuvalla järjestetään toimintaa päivittäin. Asukkaat voivat myös tulla paikalle muuten vain, jutustelemaan ja kohtaamaan muita ihmisiä, kahville tai teelle, tai lukemaan päivän lehden.

Mikä on Rovaniemen Kansalaistalo?

Kansalaistalossa toimii mm. entinen kauppatorin asukastupa, järjestötalo, Järjestöpiste JOIKU ja Monikulttuuripiste Moninet.  Talon koordinoinnista vastaa Rovaniemen Neuvokas. Järjestöillä ja yhdistyksillä on mahdollisuus varata Kansalaistalosta tiloja maksuttomasti esimerkiksi kokouksille tai harrastetoimintaan (lisätietoa osoitteessa https://www.kansalaistalorovaniemi.fi/jarjestoille/tukea-jarjestojen-toimintaan/tilavaraukset/ )

Talo on perustettu yhteistyönä järjestöjen, Rovaniemen kaupungin ja Stea:n tuella. Rovaniemen Neuvokas on yli 60 järjestön yhteenliittymä, jonka vastuullisena taustatahona on vuodesta 1995 toiminut MIELI Rovaniemen Seudun Mielenterveys ry. Neuvokas vastaa Suomen pohjoisimman vapaaehtoistyönkeskuksen toiminnasta ja sen yli 200 vapaaehtoisen hyvinvoinnista, kansalaistalon koordinaatiosta, matalan kynnyksen ohjaus- ja neuvontapiste Järjestöpiste JOIKUn toiminnasta sekä asukastoiminnasta.

Asukastupatoiminnan yhteystiedot: 

Mika Törmänen, asukastoiminnan vastaava puh. 050 454 4604 mika.tormanen(at)rovaniemenneuvokas.fi

Marika Ahola, toiminnanajohtaja Rovaniemen Neuvokas puh. 040 199 4600 marika.ahola(at)rovaniemenneuvokas.fi