• Kaksi vaaleahiuksista iloista nuorta tyttöä.
  Nuoret

  Nuorten sivustolta löydät kootusti kaikki nuorille suunnatut palvelut, uutiset ja tapahtumat Rovaniemellä sekä linkit muille hyödyllisille sivustoille.

 • Vanhempi naishenkilö istuu sohvalla ja sohvan takana oleva nuorempi nainen halaa sohvalla istuvaa.
  Ikäihmiset

  Rovaniemen kaupunki järjestää monipuolisesti palveluita ikäihmisille. Tältä sivulta löydät kootusti ikäihmisille suunnatut palvelut, uutiset, tapahtumat ja muut ajankohtaiset sisällöt.

 • Iloisesti hymyilevä nainen rullatuolissa.
  Vammaiset

  Palvelut, tapahtumat ja ajankohtaiset asiat Rovaniemellä kootusti tältä sivulta.

 • Lapsiperheet

  Rovaniemi on lapsiystävällinen kaupunki. Tarjoamme monipuolisesti lapsiperheille suunnattuja palveluja niin kaupungin kuin myös kolmannen sektorin toimesta.

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 16.4.2021

  Tanssimusiikkia ja Lavis-jumppaa Kunnan Poikien säestyksellä

  Ikäihmisille suunnattu maksuton Lavis-konsertti järjestetään jälleen Monitoritalo Mondella pe 23.4. klo 13.30. Konsertissa kuullaan vanhaa tanssimusiikkia Kunnan Poikien tahdittamana. Musiikin lisäksi konserttiin kuuluu ohjattu Lavis-jumppa, jossa osallistujilla on mahdollisuus tanssia ja liikkua omalla paikallaan ohjatusti tanssimusiikin tahtiin. Jumpan vetää Sannu Keränen, liikunnanohjaaja (AMK).

 • 15.4.2021

  Monden salin vakiovuorojen hakuaika on käynnissä

  Monitoritalo Monden salin vakiovuorohaku kaudelle syksy 2021 – kevät 2022 on käynnissä 15.4.–15.5.2021 välisenä aikana. Monden vakiovuorot on suunnattu nuorten kulttuuritoimijoille, ja niitä haetaan sähköisellä lomakkeella.

 • 1.4.2021

  Toimijoiden haku Harrastamisen Suomen malli -hankkeeseen alkaa 1.4.

  Rovaniemen kaupungin sivistyspalvelut julistaa haettavaksi lukukauden 2021-22 harrastusten tuottajat Harrastamisen Suomen malli -hankkeeseen. Haku alkaa 1.4. klo 8.00 ja päättyy 30.4.2021 klo 16.00