Pyydä apua -nappi

pyyda-apua-final-250pikselia.png

Pyydä apua!

Pyydä apua on lapsiperheille ja nuorille suunnattu matalan kynnyksen sähköinen palvelukanava. Nappia painamalla avautuu yhteydenotto lomake, jolla voit kysyä neuvoa tai pyytää apua omaan tai läheisesi tilanteeseen liittyen. Yhteydenottoihin vastaavat Rovaniemen perhekeskuksen työntekijät lasten, nuorten ja perheiden palveluista. Vastaamme mahdollisimman pian, viimeistään 1-2 arkipäivän aikana.
Avaa Pyydä apua! -lomake tästä
Lasten ja nuorten toiveita on kuultu - Rovaniemen kaupungin nuorisopalvelut järjestää monipuolista tekemistä läpi kesän

Kesätoimintaa lapsille ja nuorille kesällä 2023

Rovaniemen nuorisopalvelut järjestää kesälomaa viettäville lapsille ja nuorille tänä vuonna kesätoimintaa, jonka sisällössä on tänä vuonna huomioitu mahdollisimman kattavasti lapsille ja nuorille suunnatusta kyselystä nousseita toiveita. Syntyi kesäkalenteri, jossa on tarjolla 6.6.-4.8.2023 tekemistä moneen makuun.

SUOMEN MALLIN HARRASTUSRYHMÄT TARJOAVAT LAPSILLE JA NUORILLE MAKSUTONTA HARRASTUSTOIMINTAA

Harrastamisen Suomen malli

Suomen mallin harrastusryhmät tarjoavat lapsille ja nuorille maksutonta harrastustoimintaa koulupäivän yhteydessä omalla koululla. Toiminnan tavoitteena on tarjota jokaiselle koululaiselle mieluinen, maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä.

Tutustu harrastetarjontaan!
Tapahtumia nuorille
Tärkeät osoitteet nuorille

Nuorten kulttuurikeskus Monitoritalo Monde

Monitoritalo Monde on tekemisen ja tapahtumien talo.

Nuorten tila Poppari

Matalan kynnyksen kauppakeskusnuorisotila 13-29-vuotiaille nuorille.

Ohjaamo Rovaniemi

Ohjaamo Rovaniemi antaa tietoa, neuvontaa ja ohjausta alle 30-vuotiaille nuorille työnhakuun, koulutukseen sekä arjen ja elämän asioihin liittyen.

Osviitta asiointipiste

Rovaniemen kaupungin Osviitta asiointipisteestä saat ohjausta ja neuvontaa kaupungin palveluista sekä voit maksaa kaupungin laskuja ja maksuja.

Perhepalvelukeskus

Korkalonkadulla sijaitseva Perhepalvelukeskus palvelee lapsiperheitä monipuolisesti.

Rovaniemen kaupunginkirjaston pääkirjasto

Rovaniemen pääkirjasto sijaitsee kaupungin hallintokeskuksessa.

Rovaniemen pienteollisuustalo, Piekkari

Rovaniemen pienteollisuustalo Piekkarissa toimii kunnan terveydenhuollon, ikäihmisten ja vammaissosiaalityön palveluyksiköitä.

Uimahalli Vesihiisi

Rovaniemen uimahalli Vesihiisi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisen vesiliikunnan harrastamiseen.

Apua ja neuvontaa nuorille

Nuorten info palvelee puhelimessa ja chatissa

Neuvontapalvelu on tarkoitettu Rovaniemellä asuville sekä paikkakunnalle muuttaville nuorille. Soittamalla tähän palveluun saat tietoa muun muassa harrastuksista, kerhoista, vertaisryhmistä, nuorten toiminnasta ja palveluista. Aloita tästä palvelusta myös, jos sinulla on jokin huolenaihe etkä tiedä, mihin pitäisi olla yhteydessä.

Kaikki palvelut nuorille
22.09.2023
➡POPPARI VIIKKO 39⬅️ tiistai 14-20 keskiviikko 14-20 torstai 14-20 perjantai 14-20 lauantai 14-21
Rovaniemen nuorisopalvelut, nuorten tila Poppari
22.09.2023
➡POPPARI VIIKKO 39⬅️ tiistai 14-20 keskiviikko 14-20 torstai 14-20 perjantai 14-20 lauantai 14-21
Rovaniemen nuorisopalvelut
20.09.2023
✨POPPARILLA TAPAHTUU TÄLLÄ VIIKOLLA✨ 🎨Perjantaina 22.9. maalausta avoimen toiminnan ohessa 🎮Lauantaina 23.9. NHL turnaus klo 17 alkaen
Rovaniemen nuorisopalvelut, nuorten tila Poppari
20.09.2023
✨POPPARILLA TAPAHTUU TÄLLÄ VIIKOLLA✨ 🎨Perjantaina 22.9. maalausta avoimen toiminnan ohessa 🎮Lauantaina 23.9. NHL turnaus klo 17 alkaen
Rovaniemen nuorisopalvelut
20.09.2023
Muistutellaampa taas itseämme sekä toisiamme meidän kauppakeskusten yhteisistä pelisäännöistä☝💥 Mehän tietysti halutaan että kaikilla keskusten kävijöillä olisi hyvä ja turvallinen olla, eikö vain?❣ Sampokeskus Kauppakeskus Revontuli Kauppakeskus Rinteenkulma
Rovaniemen nuorisopalvelut, nuorten tila Poppari
20.09.2023
‼️13-17-vuotiaiden hygieniaosaamiskoulutus järjestetään torstaina 19.10.2023 klo 12-16 Monitoritalo Mondella. Hygieniaosaamiskoulutuksessa hankit hygieniapassin, josta on hyötyä niin käytännön elämässä kuin opiskelussa, työssä tai harrastustoiminnassa. Koulutuksen hinta on 25€, sisältäen koulutuksen, materiaalin, testin sekä hyväksytyn suorituksen jälkeen todistuksen ja passin. Koulutuspaikkoja on 25. ‼️Lisätiedot koulutuksesta ja ilmoittautuminen 13.10. mennessä verkko-osoitteessa: tiny.cc/hygi
Rovaniemen nuorisopalvelut
Näytä lisää