Aiheeseen liittyviä uutisia

Tärkeät osoitteet nuorille

Kaupungin asiakaspalvelut Osviitta

Rovaniemen kaupungin asiakaspalvelut Osviitasta saat ohjausta ja neuvontaa kaupungin palveluista sekä voit maksaa kaupungin laskuja ja maksuja.

Monitoritalo Monde

Monitoritalo Monde on tekemisen ja tapahtumien talo, jonka toisessa kerroksessa on etsivän nuorisotyön sekä nuorisopalveluiden hallinnon toimisto.

Nuorisotiedotuspiste Poppari

Nuorisotiedotuspiste Poppari tarjoaa tietoa ja neuvontaa nuorille ja heidän läheisilleen nuorten elämään liittyvissä kysymyksissä.

Ohjaamo Rovaniemi

Ohjaamo Rovaniemi antaa tietoa, neuvontaa ja ohjausta alle 30-vuotiaille nuorille työnhakuun, koulutukseen sekä arjen ja elämän asioihin liittyen.

Perhepalvelukeskus

Korkalonkadulla sijaitseva Perhepalvelukeskus palvelee lapsiperheitä monipuolisesti.

Rovaniemen kaupunginkirjaston pääkirjasto

Rovaniemen kaupunginkirjaston pääkirjasto sijaitsee kaupungin hallintokeskuksessa.

Rovaniemen pienteollisuustalo, Piekkari

Rovaniemen pienteollisuustalo Piekkarissa toimii kunnan terveydenhuollon ja ikäihmisten palveluyksiköitä.

Uimahalli Vesihiisi

Rovaniemen uimahalli Vesihiisi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisen vesiliikunnan harrastamiseen.

25.09.2020
Tiesitkö, että Rovaniemi on "European City of Sport 2020"? Lauantaina 26.9. kaupungissamme vietetään Euroopan Urheiluviikon päätapahtumaa, joka striimataan Rovaniemen liikuntapalveluiden Facebook-sivun kautta ympäri Eurooppaa paikallisten urheiluseurojen taidonnäytteitä #Beactive Night-tapahtumassa. Rovaniemen nuorisopalveluiden työntekijät osallistuvat #BeActive Nightiin jakamalla nuorisopalveluiden somessa kuvia omista liikunnallisista harrastuksistaan!
Rovaniemen nuorisopalvelut Poppari
24.09.2020
lapinkansa kirjoittaa supertärkeästä aiheesta! Käy tsekkaamassa Popparin facesta K-0 Rovaniemi FB-sivun postaus, josta löydät toimittajan kuvakaappaukset jutuista sekä tilaajille aukeavat linkit verkkolehteen. K-0 on kiusaamiseen puuttuvaa työtä, jossa selvitetään vakavia, pitkään jatkuneita kiusaamistapauksia. K-0-toimintamallissa perhe, koulu tai varhaiskasvatus, nuoriso- ja sosiaalipalvelut sekä poliisi selvittävät kiusaamistapauksia yhteistyössä. Eri viranomaistahot ovat mukana tapauskohtaisesti tarpeen mukaan. lapin_poliisin ennalta estävä toiminta eli EET-yksikkö on cityofrovaniemin vahva yhteistyökumppani erityisesti tilanteissa, joissa täyttyvät rikoksen tunnusmerkit tai asiasta on tehty rikosilmoitus. #k0 #loppukiusaamiselle #nopeapuuttuminen #kiusaaminenonväkivaltaa #kiusaaminenonuseinrikos
Rovaniemen nuorisopalvelut
24.09.2020
Rovaniemen nuorisopalvelut Poppari
24.09.2020
Ota seurantaan K-0 Rovaniemi Facebook, jos paikallinen kiusaamiseen puuttuva työ kiinnostaa! K-0 on kiusaamiseen puuttuvaa työtä, jossa selvitetään vakavia, pitkään jatkuneita kiusaamistapauksia. K-0-toimintamallissa perhe, koulu tai varhaiskasvatus, nuoriso- ja sosiaalipalvelut sekä poliisi selvittävät kiusaamistapauksia yhteistyössä. Eri viranomaistahot ovat mukana tapauskohtaisesti tarpeen mukaan. Poliisin ennalta estävä toiminta eli EET-yksikkö on vahva yhteistyökumppani erityisesti tilanteissa, joissa täyttyvät rikoksen tunnusmerkit tai asiasta on tehty rikosilmoitus.
Rovaniemen nuorisopalvelut Poppari
24.09.2020
Rekrypäivää pukkaa - Ohjaamolla työntekijöitä etsimässä personalhusetrovaniemi 5.10.2020 klo 13-15. Käy katsomassa avoimena olevat työpaikat www.personalhuset.fi ja ilmoittaudu mukaan --> bit.ly/rekry510 Jokaiselle osallistujalle varataan oma haastatteluaika. Huomioithan, että avoimien työpaikkojen tilanne voi muuttua nopeasti. Voit siis ilmoittautua haastatteluun, vaikka sinulle sopivaa paikkaa ei olisi juuri nyt tarjolla. Saavuthan paikalle vain täysin terveenä. Tervetuloa! Lisätietoja antaa osaamorovaniemi /p. 050 4488 086 / osaamo@rovaniemi.fi #ohjaamorovaniemi #rekry #työnhaku #avoimettyöpaikat #duuniin
Ohjaamo Rovaniemi
23.09.2020
Onko seksi sinulle ilon aihe, awkward-en-taho-kuulla juttu, silkkaa syntiä vai jopa täysi mysteeri? Miksi koko asiasta ylipäätään pitää kokoa ajan jankata??? Keskiviikkona 30.9. kello 16-18 Poppari saa vieraaksi Rovaniemen nuorisopalvelujen JOPE-ohjaajan Sannan, joka on myös seksuaalineuvoja ja ihan huippukiva tyyppi. Sanna ei säikähdä niitäkään kysymyksiä, jotka sinusta ovat noloja tai kuumottavia. Tule juttelemaan asioista niiden oikeilla nimillä ja suorita samalla tuikitarpeellinen kondomiajokortti. Asiallinen, oikea tieto seksuaalisuuteen liittyvistä asioista on jokaisen nuoren oikeus! #seksi #seksuaalisuus #seksuaalioikeudet #ehkäisy #nautinto #iloinenasia #nuorisotiedotus #nuorisopalvelut #nuoret #Rovaniemi #nuortenrovaniemi
Rovaniemen nuorisopalvelut
Näytä lisää