Musiikkiopiston konsertissa esiintyjiä

Voit lähettää esiintyjäpyyntösi alla olevalla lomakkeella. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään esiintyjän sellaisiin tapahtumiin, joista on ilmoitettu viimeistään kaksi viikkoa ennen esityspäivää. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan esimerkkiesiintyjiin, joita on listattu kaavakkeen alapuolella.

Esityksen hinta määräytyy esiintyjien määrän ja esityksen keston mukaan.

Lisätietoja esiintyjävälityksestä antaa Ari Sundström p. 016 322 5053, ari.sundstrom@rovaniemi.fi

Tilauslomake
Esimerkkejä esiintyjistämme

Lappia-kvartetti

Musiikkiopiston opiskelijat Liina Ristolainen, Maiju Salmikivi, Sanni Martikainen ja Sara Heino esittävät romanttista, klassista tai barokkimusiikkia esimerkiksi häissä ja muissa juhlatilaisuuksissa. Yhtye esiintyy tarvittaessa myös jousitriona.

Yhteyshenkilö Igor Arias, igor.arias@rovaniemi.fi

Duo Sorelle

Ilmari Hannikainen -pianokamarimusiikkikilpailussa palkittu Duo Sorelle, eli musiikkiopiston opiskelijat pianisti Lotta Ristolainen ja viulisti Liina Ristolainen esittävät klassista tai kevyempää musiikkia toiveiden mukaan.

Yhteyshenkilö Katri Ristolainen, katri.ristolainen@rovaniemi.fi

Käyrätorven soittaja Ilkka Puputti

Lapin musiikkiopiston käyrätorven tuntiopettaja ja Lapin kamariorkesterin käyrätorven äänenjohtaja ja freelance-muusikko Ilkka Puputti esittää toiveiden ja tilanteen mukaisesti värikästä klassista ja kevyttä musiikkia. Voit kysyä myös eri kokoisia ja erityylisiä kokoonpanoja.

p. 040 8366921