Hiromitsu Kobayashi, matalien vaskien opettaja

Hiromitsu Kobayashi on syntynyt Miyagin prefektuurissa Japanissa. Hän on aloittanut tuubansoiton ylä-asteen puhallinorkesterissa. Hiromitsu on valmistunut musiikin maisteriksi Hiroshimassa sijaitseva Elisabeth University of Music:sta professori Hiroyuki Yasumoton luokalta. Vuonna 2002 hän muutti Lahteen opiskelemaan. 


Lahden ammattikorkeakoulussa Kobayashi on suorittanut tutkinnot Muusikko AMK (2008) ja Musiikkipedagogi AMK (2013) Juha Salmelan johdolla pääaineena on tuuba. 
Hän aloitti pasuunan soiton Kouvola Big Bandissä vuonna 2009. 
Muutaman vuoden itseopiskelun jälkeen hän siirtyi Lahden konservatorioon opiskelemaan bassopasuunan soittoa (2014 - 2017) Nadja Hanhilahti Os Demnatin johdolla. 

Hiromitsu Kobayashi on soittanut tuubaa avustajana mm. Sinfonia Lahdessa, Sinfonia Oulussa, Kuopion, Vaasan ja Seinäjoen kaupunginorkestereissa, Jyväskylä Sinfoniassa ja Pori Sinfonietassa. Hän on soittanut myös basso-pasuunaa Lahti Big Bandissä, Kouvola Big Bandissä, Kymi Sinfonietassa, Sinfonia Lahdessa ja Kemin kaupunginorkesterissa.  

Hiro on opettanut pasuunan-, baritonitorven- ja tuuban soittoa Meri-Lapin musiikkiopistossa, Kemissä vuodesta 2018 alkaen sekä Lapin musiikkiopistosta syyslukukauden 2020 alusta. 

Hiromitsu Kobayashi

Kobayashi Hiromitsu
matalien vaskien soitonopettaja (sivutoiminen)