Kaisa Kuula-Bullat on toiminut Lapin musiikkiopiston rehtorina joulukuusta 2015 lähtien. Tätä ennen hän on johtanut perustamaansa Pietarin Suomalaista Musiikki-instituuttia vuosina 2007–2015. Lapin Tanssiopiston yhdistyessä Lapin musiikkiopiston toimintaan 1.1.2022 alkaen, on Kaisa toiminut Lapin musiikki- ja tanssiopiston rehtorina.

Kaisa on koulutukseltaan musiikin maisteri (Pietarin konservatorio 1999). Viulun- ja alttoviulunsoitonopettajaksi hän on valmistunut Helsingin konservatoriosta vuonna 1993. Opetushallinnon tutkinnon ja johtamisen perusteet hän on suorittanut Oulun yliopistossa vuonna 2003 ja opettajan pedagogiset opinnot Helsingin yliopistossa vuonna 2012. Pedagogisen johtamisen, henkilöstö- ja talousjohtamisen diplomin hän on suorittanut Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa vuonna 2013. Kulttuurialan ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon Kaisa on suorittanut Taiteen tekijän ja kehittäjän tutkinto-ohjelmassa Oulun ammattikorkeakoulussa keväällä 2021. Parhaillaan Kaisa suorittaa Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa.

Kaisa on Suomen musiikkioppilaitosten liiton SML:n ja Suomen musiikkikasvatusseura FiSME ry:n hallituksen jäsen. Kaisa toimii Toivo Kuula-seura ry:n varapuheenjohtaja. Kaisa on ollut perustajajäsenenä Pietarin Suomi-koulu ry:ssä (2013), Pietarin Suomalaisen Musiikki-instituutin Kannatusyhdistys ry:ssä (2006) ja Kainuu-Kvartetti Yhdistys ry:ssä (2004).

Viulunsoiton Kaisa on aloittanut 5-vuotiaana Itä-Helsingin musiikkiopistossa. Viulun- ja alttoviulunsoitonopettajana Kaisa on toiminut Kotkan seudun, Imatran seudun, Kuhmon, Kainuun, Kankaanpään musiikkiopistossa ja Pietarin Suomalaisessa Musiikki-instituutissa. Lapin musiikkiopistossa rehtorintyön lisäksi hän opettaa alttoviulunsoittoa. 

Kaisa työnsä ohella konsertoi säännöllisesti. Hän on perustanut alttoviulu-urut -duon yhdessä Koillis-Lapin musiikkiopiston rehtorin Terhi Heikkilän kanssa. Duon nimi on Lamor, joka muodostuu sanoista Lapin musiikkiopistojen rehtorit. Ensimmäinen yhteinen konserttikiertue "Rehtorien terapiakonsertit" heillä oli opistojen toiminta-alueella maraskuussa 2022. Toukokuussa 2023 oli "Taivaallista Bachia" -kiertue ja joulukuulle 2023 on suunnitteilla joulukonserttikiertue "Varpunen jouluaamuna ja muita suomalaisia joululauluja".

Kaisan YouTube -kanava

Kaisa on tykästynyt massaurheilutapahtumiin. Hän osallistuu säännöllisesti hiihtokilpailuihin ja polkujuoksukisoihin. Tuntureilla juokseminen on Kaisan mielestä aivan huippua! Lenkkeillessä menee monta äänikirjaa. Kaisa on myös kirjaston vakioasiakas. Kaisan saatttaa löytää myös jalkapallokentän laidalta. Koronan sulkiessa uimahallit 2020 Kaisa aloitti avantouinnin, johon on jäänyt aivan koukkuun. Kilpailuhenkisenä hän ilmoittautui suoraan Avantouinnin MM-kisoihin, jotka tosin koronan vuoksi jouduttiin perumaan.

 
Kaisa Kuula-Bullat

Kuula-Bullat Kaisa
rehtori
phone0163222490
phone0400342144