Teija Männistö on valittu Lapin musiikkiopiston varhaisiän musiikkikasvatuksen lehtoriksi 1.8.2021 alkaen.

 

Teija Männistö on lähtöisin Vantaalta, missä aloitti musiikkiopinnot pääaineenaan huilu. Hän valmistui Jyväskylän AMK:sta musiikkipedagogiksi musiikkileikkikoulunopettajan suuntautumisvaihtoehdosta vuonna 2003. Lisäksi Teijan muihin opiskeluihin lukeutuvat mm. opinnot Örebro musikhögskola:ssa sekä hän on täydennyskouluttautunut useilla kursseilla, ml. ORFF-pedagogiikka. Teija on opiskellut mm. seuraavien opettajien johdolla: Elina Kivelä-Taskinen, Soili Perkiö, Markku Kaikkonen, Terhi Oksanen, Doug Goodkin, Ari Glage, Harri Setälä, Werner Beidinger, Marja-Leena Juntunen, Piia Säpyskä-Hietala, Leena Pantsu, Kaarina Marjanen, Riikka Strandman, Esa Lamponen , Elisa Seppänen.

Teija Männistö on aiemmin toiminut Espoon musiikkiopistossa musiikkileikkikoulun sekä rytmiikan opettajana, Porvoonseudun musiikkiopistossa ja Kuopion konservatoriossa musiikkileikkikoulun opettajana. Teija on myös kouluttanut kasvatusalan ammattilaisia mm. musiikkiopistoissa, kouluissa ja viimeisimpänä Espoossa päiväkotihenkilökuntaa Kulttuurikurkkaus-hankkeessa sekä opettanut Metropolia AMK:ssa Helsingissä musiikin varhaiskasvatuksen opiskelijoita.

Teija perustaa opetuksensa vuorovaikutukseen ja kohtaamisen merkitykseen yksilön ja ryhmän tasolla. Musiikin suhde liikkeeseen ja rytmiin on opetuksen keskiössä.

Vapaa-ajallaan Teijan harrastuksiin kuuluu mm. Japanilaisten Taiko-rumpujen soitto, ulkoilu luonnossa, mökkeily, sienestys, kulttuuriharrastukset, tanssi ja monipuolinen ulkoliikunta jokaisena vuodenaikana.

Teija Männistö

Männistö Teija
varhaisiän musiikkikasvatuksen lehtori
phone0163222019
phone0505604124