Huilunsoiton lehtori Laura Raudaskoski on paljasjalkainen rovaniemeläinen huilisti, joka on valmistunut Lahden ammattikorkeakoulusta Rainer Risbergin huiluluokalta musiikkipedagogiksi.

Laura soittaa aktiivisesti kamarimusiikkia töiden sivussa mm. Trio Polaressa sellisti Olli-Pekka Kajasviidan ja pianisti Maria Kluenin kanssa. Trio on esiintynyt mm. Hetan musiikkipäivillä ja Särestön Kamarikonserttien konserttisarjassa Levillä. Laura on soittanut lapsena pitkään kansanmusiikkia, ja tutustunut opiskeluaikoinaan sinfoniaorkesterin lisäksi myös jazz-, latin- ja jopa iskelmäbändissä soittoon.

Laura on tullut Lapin musiikki- ja tanssiopistoon aluperin sivutoimiseksi tuntiopettajaksi 2016. Tätä ennen hän on opettanut mm. Koillis-Lapin ja Jokilaaksojen musiikkiopistoissa. Hänen huiluoppilaansa osallistuvat aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin ja kilpailuihin valtakunnallisesti ja joskus myös valtakunnan rajat ylittäen. Laura harrastaa vähäisellä vapaa-ajallaan tapahtumatuottamista, josta suurin yksittäinen esimerkki on vuosina 2014-21 soinut Nuorten LuostoClassic jonka perustaja & taiteellinen johtaja hän oli. Nykyisin hän käyttää energiansa valtakunnallisestikin nuorten huilistien asialle uuden projektinsa, Huiluilmiön parissa. Lauran luottamustehtävät ovat vieneet häntä niin Suomen Huiluseuran puheenjohtajuuteen kuin SMOL:liin ja OAJ:n sekä Särestön Kamarikonserttien ja Väyläfestivaalien hallituksiin. Paikallistasolla hän touhuaa Rovaniemi Chamber Music Festivalin taustavoimissa - ja konserttilavoilla huilistina.

Opettaminen kaikkine mausteineen on parasta, ja erityisesti kaikenlainen yhteisöllistäminen ja ryhmissä toimiminen yksityistuntien vastapainona. 
Laura Raudaskoski

Raudaskoski Laura
huilunsoiton lehtori
phone0401522123
Vastuualueet: