Natalia Rybina on valmistunut v. 2002 erinomaisin arvosanoin (punainen diplomi) Petroskoin valtiollisesta konservatoriosta konserttipianistiksi opettajanaan Viktor Portnoy, sekä pianonsoiton opettajaksi, säestäjäksi ja kamarimuusikoksi. Hänen tutkintonsa on rinnastettu Suomessa ylempään korkeakoulututkintoon. Hän on myös osallistunut useille mestarikursseille, mm. Ekaterina Murina Pietarin konservatoriosta, Arkadi Sevidov, Alexei Skavronsky, Pavel Nersessian ja Natalia Trull Moskovan Konservatoriosta. Vuonna 2006 hän suoritti Lapin musiikkiopistossa pianon vapaan säestyksen PT3-tutkinnon opettajanaan Juri Maevski, joka aiemmin toimi Pietarin Konservatorion professorina.

Natalia Rybina on toiminut pianonsoiton opettajana ja säestäjänä Murmanskin musiikkikoulussa nro 1, pianonsoiton opettajana ja eurytmiasäestäjänä Rovaniemen Steiner-koulussa sekä pianonsoiton opettajana Rovaniemen kansalaisopistossa ja Rovaniemen kaupungin kansalaisopistossa. Vuodesta 2012 hän on toiminut Lapin musiikkiopiston Pellon sivutoimipisteen pianonsoiton opettajana ja säestäjänä.

Natalia Rybina on konsertoinut solistina ja kamarimuusikkona Venäjällä ja Suomessa. Hän esiintyy vuosittain konserteissa ja kulttuuritapahtumissa oppilaidensa kanssa. Vapaa-aikaansa hän viettää mielellään perheen ja ystävien seurassa sekä Konsta-koiran kanssa metsälenkeillä.
Natalia Rybina

Rybina Natalia
pianonsoiton lehtori (Rovaniemi, Pello)
Pellon sivutoimipiste