Mari Winter on aloittanut tanssipolkunsa 6-vuotiaana Rovaniemellä silloisessa Lapin Balettiopistossa. Päätanssilajeina kulkivat koko ajan baletti ja nykytanssi, mutta vuosien aikana harjoitteluun on mahtunut monipuolisesti myös useita eri tanssilajeja. Jo varhain baletista tuli kuitenkin Marille se oma laji.

Mari on valmistunut tanssinopettajaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulusta klassisen baletin suuntautumisvahtoehdosta vuonna 2009. Opiskelujen aikana hän työskenteli tanssinopettajana eri tanssikouluissa Oulussa, suoritti työharjoittelunsa Rovaniemellä ja opiskeli tanssia opiskelijavaihdossa Lissabonissa. Valmistumisen jälkeen Mari työskenteli päätoimisena tanssinopettajana Lappeenrannan Tanssiopistossa. Kotikaupungin kaipuu toi Marin takaisin Rovaniemelle ja Lapin Tanssiopistolle, missä hän onkin toiminut päätoimisena tanssinopettajana vuodesta 2012 lähtien.

Marin opetusaineena on klassinen baletti etenkin tanssin syventävissä opinnoissa sekä aikuisbalettiryhmissä. Tanssinopettajana Mari innostuu erityisesti motivoituneista oppilaista, liikkumisen riemusta sekä baletin mukaansa tempaavasta tunteesta.
Mari Winter

Winter Mari
tanssin lehtori
phone0163222499
phone0403551422
Vastuualueet: