Kaisa Kuula-Bullat on toiminut Lapin musiikkiopiston rehtorina joulukuusta 2015 lähtien. Tätä ennen hän on johtanut perustamaansa Pietarin Suomalaista Musiikki-instituuttia vuosina 2007–2015.

Kaisa on koulutukseltaan musiikin maisteri (Pietarin konservatorio 1999). Opetushallinnon tutkinnon ja johtamisen perusteet hän on suorittanut Oulun yliopistossa vuonna 2003 ja opettajan pedagogiset opinnot Helsingin yliopistossa vuonna 2012. Pedagogisen johtamisen, henkilöstö- ja talousjohtamisen diplomin hän on suorittanut Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa vuonna 2013. 

Kaisa kuuluu Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n Koulutuksen esimiehet ja asiantuntijat KEAn hallitukseen. Tätä ennen hän oli Suomen musiikkioppilaitosten liiton hallituksen jäsen. Kaisa toimii Toivo Kuula-seura ry:n varapuheenjohtajana ja on Lapin Tanssiopisto ry:n hallituksen jäsen. Kaisa on ollut perustajajäsenenä Pietarin Suomi-koulu ry:ssä (2013), Pietarin Suomalaisen Musiikki-instituutin Kannatusyhdistys ry:ssä (2006) ja Kainuu-Kvartetti Yhdistys ry:ssä (2004).

Viulunsoiton Kaisa on aloittanut 5-vuotiaana Itä-Helsingin musiikkiopistossa. Viulun- ja alttoviulunsoitonopettajaksi hän on valmistunut Helsingin konservatoriosta vuonna 1993. Viulun- ja alttoviulunsoitonopettajana Kaisa on toiminut Kotkan seudun, Imatran seudun, Kuhmon, Kainuun, Kankaanpään musiikkiopistossa ja Pietarin Suomalaisessa Musiikki-instituutissa. Lapin musiikkiopistossa rehtorintyön lisäksi hän opettaa alttoviulunsoittoa. Parhaillaan hän opiskelee Oulun ammattikorkeakoulussa taiteen tekijä ja kehittäjä tutkinto-ohjelmassa. Opinnäytetyön aiheena on ”Suomalaista alttoviulumusiikkia. Alttoviulu solistisena instrumenttina suomalaisessa kamarimusiikissa.”

Kaisa työnsä ohella konsertoi säännöllisesti. Keväällä 2021 pianisti Laura Heikkilän kanssa toteutettu Kuninkaantien alttoviulusävelmiä konserttikiertue, joka on kulki Sallasta Ivaloon, Saariselälle, Leville, Pyhälle ja Rovaniemelle, huipentui Uuno Klamin alttoviulusonaatin julkaisukonserttiin.
Kaisan YouTube -kanava

 
Kaisa lempiharrastus lukemisen ohella on  hiihto. Koronan sulkiessa uimahallit 2020, on Kaisa aloittunut avantouinnin, johon on jäänyt aivan koukkuun.  
Kaisa Kuula-Bullat

Kuula-Bullat Kaisa
rehtori
phone0163222490
phone0400342144