Kaisa Kuula-Bullat on toiminut Lapin musiikkiopiston rehtorina joulukuusta 2015 lähtien. Tätä ennen hän johtanut perustamaansa Pietarin Suomalaista Musiikki-instituuttia vuosina 2007–2015.

Kaisa on aloittanut 5-vuotiaana viulunsoiton Itä-Helsingin musiikkiopistossa. Viulun- ja alttoviulunsoiton opettajaksi hän on Helsingin konservatoriosta. Viulunsoiton diplomin Kaisa Kuula-Bullat on suorittanut Pietarin valtiollisesta konservatoriossa valmistuen musiikin maisteriksi vuonna 1999.

Kaisa Kuula-Bullat on laajasti kouluttautunut kasvatustieteiden, opetushallinnon perusteiden, pedagogisen johtamisen, henkilöstö- ja talousjohtamisen alalla mm. Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa ja suorittanut opettajan pedagogiset opinnot Helsingin yliopistossa.

Kaisa Kuula-Bullat on toiminut viulun- ja alttoviulunsoiton opettajana mm. Imatran seudun, Kuhmon, Kainuun ja Kankaanpään musiikkiopistossa. Alttoviulunsoiton opintojaan hän on täydentänyt Oulun konservatoriossa lukuvuonna 2018–2019 . Parhaillaan työn ohessa Kaisa opiskelee Oulun ammattikorkeakoulun taiteen tekijän ja kehittäjän tutkinto-ohjelmassa.

Kaisa harrastaa hiihtoa ja uintia sekä tykkää lukea henkilöhistoriallista kirjallisuutta.
Kaisa Kuula-Bullat

Kuula-Bullat Kaisa
rehtori
phone0163222490
phone0400342144