Palvelu

Aikuisten liikunnan omatoimiset kuntosalivuorot

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi

Rovaniemen kaupungin aikuisten liikunnalla on tilat yli 16 -vuotiaiden Rovaniemen kuntalaisten omatoimiselle kuntosaliharjoittelulle Keltakankaan liikuntahallin ja Muuroloan Totto-Hallin kuntosalissa. Omatoimisilla kuntosalivuoroilla ei ole ohjaajaa paikalla. Vuoroilla harjoitellaan pääsääntöisesti kiertoharjoitteluna, eikä laitteita voi varata pitkäksi aikaa.

Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Keltakankaan omatoimisille kuntosalivuoroille ovet avautuvat sähköisesti 15 minuuttia ennen vuoron alkua. Sinne et tarvitse erillistä kulkulätkää, toisin kuin Muurolan kuntosaliin se vaaditaan. Kulkulätkän saa 20€ panttimaksua (käteinen) vastaan (Kaikukortilla 10€) joko Osviitasta tai Muurolan kirjastosta.

Kaikukorttilainen ota yhteyttä ennen ensimmäistä kertaa Liikuntakoordinaattoriin p. 040 / 7675830. Kaikukortista lisätietoja saat kirjoittamalla sivun yläosassa olevaan haku -kenttään: Kaikukortti.

Omatoimisille kuntosalivuoroille pääsee harjoittelemaan maksamalla kausimaksun tai kaikukortilla (erikseen mainituille vuoroille).

Kaikukortti on tarkoitettu tiukassa taloudellisessa tilanteessa oleville henkilöille ja perheille, jotka ovat asiakkaana Rovaniemen kaupungin perusturvan palveluissa tai muussa Kaikukorttia jakavassa yksikössä ja yhteisössä.

Syyskausi 13.9. -17.12.2021. Kevätkausi 10.1. - 20.5.2022.

Kausimaksu 40€/hlö. Työttömät ja kotona lasta hoitavat 31€/hlö. (oikeus alennukseen todistettava)

Omatoimisen kuntosalivuorot ovat ma klo 16-18, ke klo 17-19, to klo 16-18 ja pe klo 15-17.

Kaikukortilla voit osallistua Keltakankaan omatoimisille vuoroille maanantaisin ja torstaisin klo 16-18 sekä Muurolan Totto-Hallin kaikille vuoroille (ma-pe klo 17-20).

Palvelun asiointikanavat

Keltakankaan liikuntahalli

Keltakankaan liikuntahalli, jossa sijaitsee sisäliikuntahalli, painonnostotila ja kuntosali.

Keltakankaan kuntosalin omatoimiset vuorot ovat kausimaksun maksaneiden käytössä.

Keltakangas 1, 96300 ROVANIEMI

Aukioloajat

Lisätietoja

Totto-Halli (Muurola)

Muurolassa sijaitseva urheiluhalli ja kuntosali.

Omatoimisille kuntosalivuoroille tarvitset avainlätkän. Lätkän saa 20€ panttimaksua (käteinen) vastaan joko Osviitasta tai Muurolan kirjastosta.

Kosteenranta 1, 97140 MUUROLA

Aukioloajat

Lisätietoja
Asiasanat
sisäliikunta, terveysliikunta, kuntoliikunta, kuntosalit

Aiheeseen liittyviä uutisia