Palvelu

Ammatinvalinta- ja uraohjaus

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi
Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Valtakunnalliseen puhelin- tai video-ohjaukseen voi varata ajan sähköisesti tai soittamalla Uraohjaukseen. Puhelinohjausta saa myös ilman ajanvarausta soittamalla palveluaikoina uraohjausnumeroon.

Henkilökohtaiseen käyntiasiointiin pääsee varaamalla ajan kotikunnastasi. Katso ajanvarauksen tiedot oman kuntasi kotisivuilta, kohdasta "Asioi meillä".

Ammatinvalinta- ja uraohjauspalveluun voi osallistua riittävästi suomea hallitseva työikäinen tai peruskoulun päättävä henkilö, joka pohtii ammatillisia valintojaan ja työuraan liittyvä kysymyksiä ja haluaa selvittelyapua selkiyttääkseen suunnitelmiaan. Palvelua saadakseen ei tarvitse olla työnhakija. Joissain kunnissa tarjolla saattaa olla ohjausta myös muilla kielillä, tarvittaessa tulkin välityksellä. Puhelinohjauksessa edellytys on riittävä kuulo ja kyky puhua omasta tilanteestaan. Video-ohjauksessa asiakkaalla täytyy olla kuvalliseen yhteyteen tarvittavat tietotekniset välineet ja riittävän nopea nettiyhteys.

Palvelun asiointikanavat

Oma asiointi henkilöasiakkaille

Oma asiointi henkilöasiakkaille on TE-palveluiden verkkoasiointikanava.

Lisätietoja

Rovaniemen kaupungin työllisyyspalvelut

Työllisyyspalvelut kokoaa yhteen Rovaniemen kaupungin kuntatyöllistämisen, työllisyyden kuntakokeilun, Ohjaamon ja Osaamon palvelut.

Koskikatu 25, 96200 ROVANIEMI,
Työllisyyspalvelut sijaitsevat Ohjaamon ja Osaamon kanssa samoissa tiloissa Kauppakeskus Rinteenkulman toisessa kerroksessa.

Aukioloajat

Ma - To: 10:00 - 16:00
Pe: 10:00 - 15:00

vappu (suljettu) (1.5.2024)

Lisätietoja
Asiasanat
ammatinvalinta, ammatinvalinnanohjaus, aikuiskoulutus, urasuunnittelu, työnhaku, uraohjaus