Palvelu

Diabetesvastaanotto

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi

Vastaanotolla hoidetaan pääsääntöisesti tyypin 1 diabetesta ja tarvittaessa 2-tyypin diabetesta sairastavia. Vastaanotolla hoidosta vastaavat diabetekseen perehtynyt lääkäri sekä diabeteshoitaja. Potilaalle laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma, jonka mukaisesti käynnit toteutetaan. Diabetestarvikejakelu toimii ajanvarauksella diabetesvastaanoton ja erikoissairaanhoidon asiakkaille.

Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Diabetesvastaanotolle tullaan yleensä terveyskeskuslääkärin tai erikoissairaanhoidon ohjaamana. Toiselta paikkakunnalta muuttaessa asiakas on yhteydessä diabeteshoitajaan. Diabeteshoitajat tavoittaa parhaiten puhelimitse klo 10-11 välisenä aikana Diabeteshoitajien puhelinasioinnista.

Palvelun piiriin kuuluvat 1-tyypin diabetesta sairastavat, jotka eivät ole erikoissairaanhoidon seurannassa ja 2-tyypin diabetesta sairastavat, joilla on esimerkiksi monipistoshoito tai muuten haasteita hoidossa. Asiakkaat siirtyvät palvelun piiriin terveyskeskuslääkärin ohjaamana tai erikoissairaanhoidosta.

Rovaniemen kaupungin määrittelemät maksut.

Palvelun asiointikanavat

Rinteenkulman terveysasema

Rinteenkulman terveysasema sijaitsee Rinteenkulman ostoskeskuksen tiloissa. Terveysasemalla on lääkärin ja hoitajan vastaanotto

Koskikatu 25, 96200 ROVANIEMI,
Koskikatu 25, 3.krs (eteläpääty) Terveysasemalle pääsee kätevimmin hissillä katutasosta sekä Rinteenkulman parkkihallin eri kerroksista.

Aukioloajat

Terveysasema
Ma - To: 08:00 - 16:00
Pe: 08:00 - 15:00

Laboratorio
Ma - Pe: 07:00 - 15:00

Lisätietoja
Asiasanat
diabetes