Palvelu

Hoivaosasto 2

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi

Hoivaosasto 2 on sosiaalihuoltolain alainen ikäihmisten asumispalveluyksikkö Saarenkylässä. Yksikössä on 30-paikkaa, jotka jakautuvat yhden ja kahden hengen huoneisiin. Huoneet ovat sisustettuja, mutta huoneisiin voi tuoda omia esineitä ja tavaroita.

Asukkaalle tehdään hoito- ja palvelusuunnitelma yhteistyössä asukkaan, omaisten ja hoitohenkilökunnan kanssa. Hoito- ja palvelusuunnitelman perustana on yksilöllisyys ja omatoimisuuden tukeminen.

Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Asiakkaat siirtyvät Hoivaosasto 2:lle lääkärin ohjaamana.

Ikäihmisten sosiaalihuoltolain mukaisten asumispalveluiden ja laitoshoidon myöntämisen perusteet löytyvät Rovaniemen kaupungin nettisivuilta.

Hoivaosastolla peritään sosiaalihuoltolain mukaisia laitospaikkamaksuja.

Maksu sisältää hoidon, ruoat, hoitotarvikkeet ja lääkkeet.

Palvelun asiointikanavat

Hoivaosasto 2:n puhelinasiointi

Hoivaosasto 2:n yhteydenotot puhelimitse ensisijaisesti hoitajien puhelinnumeroon.

Lisätietoja

Omavalvontasuunnitelma 2020 / Hoivaosasto 2

Omavalvontasuunnitelmaan on kirjattu keskeiset toimenpiteet, joilla palveluasumisen tuottaja itse valvoo yksikköjensä toimintaa ja palvelujen laatua.

Lisätietoja

Hoivaosasto 2

Hoivaosasto 2 on sosiaalihuoltolain alainen yksikkö, jonne asukkaat ohjautuvat asumaan SAS-työryhmän päätöksellä (lääketieteelliset perusteet).

Näsmäntie 17, 96900 SAARENKYLÄ

Aukioloajat

Lisätietoja
Asiasanat
vanhuspalvelut, palveluasuminen (asuminen), vanhukset (ikäryhmät, ikään liittyvä rooli, väestöryhmään liittyvä rooli), pitkäaikaissairaat, ikääntyneet

Aiheeseen liittyviä uutisia