Palvelu

Huppari -toiminta 4.-6. -luokkalaisille

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi
Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Jos haluat lisätietoja, ota yhteys liikuntakoordinaattoriin Mirva Patronen (lasten ja nuorten liikunta).

Palvelun piiriin kuuluvat 4.-6. -luokkalaiset. Toiminta on maksutonta. Ole paikalla noin 10-15min. ennen vuoron alkua, nimittäin ulko-ovet ovat liikuntapaikolla lukossa ja ohjaaja päästää ryhmän sisälle. HUPPARIN viikko-ohjelman löydät Palvelun asiointikanavan kohdasta: Lisätietoa verkossa (HUPPARI esite)

Palvelun asiointikanavat

Asiasanat
sisäliikunta, harrastus- ja kerhotoiminta, alakoululaiset, vapaa-aika, yläkoululaiset, lapsiperheet, nuoret (ikäryhmät), lapset (ikäryhmät) (ikäryhmät)

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 25.10.2021

  Varhaiskasvatuksen ja koulutuspalveluiden palveluohjaus kiinni 27.-28.10.21 muuton vuoksi

  Varhaiskasvatuksen ja koulutuspalveluiden palveluohjaus muuttaa osoitteseen Kairatie 75 D alimpaan kerrokseen. Puhelinpalvelut eivät ole käytössä muuttopäivinä 27.-28.10.21. Kiireellisissä asioissa voit laittaa sähköpostia osoitteeseen varhaiskasvatus.palveluohjaus@rovaniemi.fi

 • 21.10.2021

  Työmatkapyöräilyn tulokset 2021

  Työmatkapyöräily kampanjan tavoitteena oli lisätä rovaniemeläisten pyöräilyä töihin ja siinä onnistuttiin. Tänä vuonna kampanjaan osallistui melkein 20 joukkuetta enemmän kuin viime vuonna ja itse pyöräilijöiden määrä lisääntyi sadalla pyöräilijällä. Tarkat tulokset löytyvät uutisen alta liitetiedostosta. Onnea voittajille. Voittaja joukkueiden yhteyshenkilölle ilmoitetaan sähköpostitse palkinnosta.

 • 19.10.2021

  Rovaniemellä rakennetaan ja kunnostetaan leikkipaikkoja – peruskorjausohjelman päivitys käynnissä, käyttäjien tarpeita selvitetty kyselyllä

  Rovaniemellä on jälleen korjattu ja rakennettu leikkipaikkoja. Puistolammen leikkipaikka Nivavaarassa Kaukonlammen alueella on peruskorjattu, ja uutena kohteena lokakussa valmistui Vennivaarantien leikkipaikka Heposuontien ja Vennivaarantien läheisyyteen. Lisäksi käynnissä on leikkipaikkojen peruskorjausohjelman päivitys, jossa on kuultu asukkaiden ja käyttäjien toiveita ja tarpeita.