Palvelu

Ikäihmisten kulttuuripalvelut

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi
Siirry asiointiin

Palvelun asiointikanavat

Rovaniemen kaupungin kulttuuritoimisto

Yleisten kulttuuripalveluiden tuottaminen Rovaniemen kunnan alueella. Neuvonta ja ohjaus kulttuuri- ja tapahtumatoimintaan liittyen.

Pohjolankatu 4-6, 96100 ROVANIEMI,

Aukioloajat

Lisätietoja
Asiasanat
vanhukset (ikäryhmät, ikään liittyvä rooli, väestöryhmään liittyvä rooli), kulttuuripalvelut, vapaa-aika, kulttuuri

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 19.1.2022

  Aikuisliikunnan viikko-ohjelma keväälle 2022

  Rovaniemen kaupungin liikuntapalveluiden järjestämä Aikuisliikunnan kevätkausi alkaa 10.1. ja päättyy 13.5. Toiminnassa on tarjolla ohjattua vesijumppaa ja kuntosalitoimintaa sekä omatoimisia kuntosalivuoroja niin Keltakankaalla kuin Muurolassa. Muurolan Totto-hallilla on lisäksi mahdollisuus pelata kerta viikkoon sulkapalloa. Kausimaksu liikuntaryhmiin maksetaan Osviittaan (Koskikatu 25, eteläpääty) tai Muurolan kirjastoon.

 • 19.1.2022

  Nuorten kesätyöt haettavana helmikuun ajan

  Rovaniemen kaupungin nuorten kesätyöt on suunnattu vuosina 2004-2006 syntyneille koululaisille, opiskelijoille tai opiskelunsa aloittaville nuorille. Kaupunki työllistää nuoren kaupungin omaan yksikköön tai myöntää nuorelle enintään 300 euron arvoisen kesätyösetelin. Rovaniemen kaupungin nuorten kesätyöpaikat ja kesätyöseteli ovat haussa 1.2.-28.2.2022.

 • 13.12.2021

  Kaupunkipulkat ilmestyvät Rovaniemen katukuvaan tällä viikolla

  Kaupunkipyörien tapaan Rovaniemellä on tänä talvena mahdollisuus lainata maksutta käyttöönsä kaupunkipulkka. Tällä viikolla rovaniemeläisten ja matkailijoiden iloksi tuodaan yhteensä sata pulkkaa. Kaupunkipulkkien lisäksi kaupunkikuvaan ilmestyy pulkkaparkkeja, josta menopeli on helppo lainata ja jonne sen voi käytön jälkeen palauttaa.