Palvelu

Kanava

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi,Englanti

Kanava on pimeään vuoden aikaan Sampokeskuksen julkisivuun heijastettava tapahtumakalenteri ja kulttuurin media-alusta. Kanava tarjoaa kaupunkilaisille ja matkailijoille uudenlaisen keinon kohdata kulttuuria kadunkulmassa. Kanavassa on hyödynnetty myös mediataiteen alustana, videostriimeissä ja mainospaikkana. Kanavalla on myös omat Facebook-sivut.

Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Saat tapahtumasi näkymään Kanavaan julkaisemalla sen Rovaniemen kaupungin tapahtumakalenterissa, klikkaamalla kategoriaa "Kanava". Voit myös tehdä tapahtumastasi julkaisun Kanavan Facebook-sivuille Julkaisujen tekstiosiot siirtyvät näkymään Lordin aukion projisoinnissa.

Rovaniemen kaupungin kulttuuritoimisto

Yleisten kulttuuripalveluiden tuottaminen Rovaniemen kunnan alueella. Neuvonta ja ohjaus kulttuuri- ja tapahtumatoimintaan liittyen.

Pohjolankatu 4-6, 96100 ROVANIEMI

Aukioloajat

Lisätietoja
Asiasanat
kulttuuri

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 2.7.2020

  Tapahtumakesä avautuu: Salkkaritähti viettää kesää Rovaniemellä

  Salatut elämät -sarjan Monica Mustavaaran roolista tunnettu näyttelijä Irina Vartia on nyt vajaan kuukauden nauttinut yöttömän yön auringosta Kemijoen rantamaisemissa Rovaniemellä. Hollywood-uraa Los Angelesissa tavoitteleva näyttelijä lennähti napapiirille yllättävän sattuman johdattelemana.

 • 2.6.2020

  Arktikum avautuu yleisölle 2.6.2020

  Museo ja tiedekeskus Arktikum avautuu tänään 2.6. yleisölle. Turvallisuuteen ja hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota eikä yleisötapahtumia järjestetä toistaiseksi. Arktikumin kesänäyttelyissä tutustutaan muun muassa Arktisen puutarhan tarinaan ja rovaniemeläisten lasten rakkaimpiin leluihin 80 vuoden takaa.

 • 26.5.2020

  Kulttuuritalo Korundi ja Rovaniemen taidemuseon näyttelyt avataan jälleen ti 2.6. kesäaukioloajoin

  Kesän uudessa näyttelyssä Wihurin rahaston kokoelman helmet kutsuvat ajattelemaan Sinisiä ajatuksia. Poikkeuksellisen kevään jälkeen näyttely tarjoaa hengähdystauon arjesta ja avaa katsojan eteen uudenlaisen maailman.