Palvelu

Kanava

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi,Englanti

Kanava on pimeään vuoden aikaan Sampokeskuksen julkisivuun heijastettava tapahtumakalenteri ja kulttuurin media-alusta. Kanava tarjoaa kaupunkilaisille ja matkailijoille uudenlaisen keinon kohdata kulttuuria kadunkulmassa. Kanavassa on hyödynnetty myös mediataiteen alustana, videostriimeissä ja mainospaikkana. Kanavalla on myös omat Facebook-sivut.

Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Lisää tapahtumasi Rovaniemen kaupungin tapahtumakalenteriin, valitse Kanava kategoria tai tee julkaisu Kanavan Facebook-sivuille niin tapahtumasi siirtyy näkymään Lordin aukion projisoinnissa.

Palvelun asiointikanavat

Kanavan tapahtumakalenteri

Syötä tapahtumakalenteriin Kanavan kulttuuritapahtumat, jotka heijastetaan pimeän aikana Sampokeskuksen seinälle.

Lisätietoja

Kanava palvelun toimisto

Kanava palvelun toimistosta voit kysyä jos haluat tapahtumasi näkyviin Kanavaan.

Pohjolankatu 4-6, 96100 ROVANIEMI

Aukioloajat

Ma - Ti: 08:00 - 16:00
Ke - To: 08:00 - 16:00
Pe: 08:00 - 16:00

Lisätietoja
Asiasanat
kuvanprojisointi, kulttuuri

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 19.1.2021

  Taidetta omaishoitajien koteihin -kokeilu saa jatkoa

  Lapin taiteilijaseuran, Rovaniemen kaupungin ja Napapiirin Omaishoitajat ry:n yhteistyönä aloitettiin joulukuussa 2020 kokeilu uudenlaisesta kuvataiteen välittämisestä. Iloksemme muutama Rovaniemen alueen omaishoitaja hakikin taiteilijaseuran lainaamosta taideteoksen kotiinsa maksutta kahdeksi kuukaudeksi. Kokeilua jatketaan maaliskuun 2021 loppuun saakka ja lainaukseen on mahdollisuus vielä n. kymmenellä omaishoitajalla. Lainattu teos tullaan myös tarvittaessa ripustamaan taiteilijaseuran toimesta.

 • 15.1.2021

  Vapaa-ajan palveluiden palvelualuepäällikkö Merja Tervolle Suomen Leijonan Ritarikunnan ritarimerkki

  Rovaniemeläiselle Merja Tervolle on luovutettu Suomen Leijonan Ritarikunnan ritarimerkki 14. tammikuuta 2021. Tervo toimii Rovaniemen kaupungin palvelualuepäällikkönä kulttuurin, liikunnan ja nuorisotyön yksiköissä.

 • 14.1.2021

  Rusketusaineiden löyhkää ja karua arkea glamourin takana - Blackpool avaa kulttuuritoimiston esityskauden

  Tammikuun TÄ! -kulttuuriklubi käynnistää Rovaniemen kaupungin kulttuuritoimiston vuoden 2021 tapahtumatoiminnan. Esittävän taiteen klubilla nähdään vieraileva tanssiteatteriesitys Blackpool, joka vie yleisön matkalle kilpatanssin kovaan maailmaan ja paljastaa glamourin takaa löytyvän karun arjen. Esitys nähdään Lyseonpuiston lukiolla La 30. tammikuuta klo 19. Esitykseen otetaan max. 50 katsojaa.

Liittyvät sivut