Palvelu

Kaupunginkirjaamo

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi

Kaupungin kirjaamo avustaa sinua asiakirjoihin ja asioiden käsittelyyn liittyvissä tieto- ja hakupalveluissa. Kaupungin kirjaamo kirjaa paperiset ja sähköiset asiakirjat asianhallintajärjestelmään ja huolehtii vireilletuloon liittyvät asiakirjat edelleen valmisteluun. Kirjattavia asiakirjoja ovat mm. kuntalaisaloitteet, valitukset, muutoksenhaut, lausuntopyynnöt, lausunnot, vastine- ja selvityspyynnöt, päätökset, anomukset, sekä vastauskirjeet.

Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Asiakirjoja voi pyytää nähtäväksi sähköpostitse, puhelimitse, kirjeitse tai asioimalla asiakaspalvelupiste Osviitassa. Yhteydenotot sähköpostilla: kirjaamo@rovaniemi.fi. Lähetä arkaluonteisia tietoja ja henkilötietoja sisältävät tietopyynnöt turvapostipalvelun kautta: https://turvaposti.rovaniemi.fi

Asiakirjakopiosta veloitetaan maksu.

Kaupungin asiakaspalvelut Osviitta

Rovaniemen kaupungin asiakaspalvelut Osviitasta saat ohjausta ja neuvontaa kaupungin palveluista sekä voit maksaa kaupungin laskuja ja maksuja.

Koskikatu 25, 96200 ROVANIEMI

Aukioloajat

Ma - Ti: 09:00 - 16:30
Ke - To: 09:00 - 16:30
Pe: 09:00 - 15:30

Lisätietoja
Asiasanat
kuntalaisaloitteet, asiakirjahallinto, viralliset kuulutukset, demokratia, päätökset, muutoksenhaku, ilmoitukset (tiedonannot), kirjaamo, tietopalvelu, ilmoitukset (tiedotteet)

Liittyvät sivut