Palvelu

Kirjaamo

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi

Kaupungin kirjaamo avustaa sinua asiakirjoihin ja asioiden käsittelyyn liittyvissä tieto- ja hakupalveluissa. Kaupungin kirjaamo kirjaa paperiset ja sähköiset asiakirjat asianhallintajärjestelmään ja huolehtii vireilletuloon liittyvät asiakirjat edelleen valmisteluun. Kirjattavia asiakirjoja ovat mm. kuntalaisaloitteet, valitukset, muutoksenhaut, lausuntopyynnöt, lausunnot, vastine- ja selvityspyynnöt, päätökset, anomukset, sekä vastauskirjeet.

Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Asiakirjoja voi pyytää nähtäväksi sähköpostitse, puhelimitse, kirjeitse tai asioimalla asiakaspalvelupiste Osviitassa. Yhteydenotot sähköpostilla: kirjaamo@rovaniemi.fi. Lähetä arkaluonteisia tietoja ja henkilötietoja sisältävät asiakirja- ja tietopyynnöt turvaposti -palvelun kautta.

Kunnalle osoitetut paperiset asiakirjat voi jättää asiointipiste Osviittaan. Paperisten asiakirjojen on oltava toimitettuna Osviitta asiointipisteeseen viimeistään määräajan viimeisenä päivänä kello 15:een mennessä.

Asiakirjakopiosta veloitetaan maksu.

Palvelun asiointikanavat

Turvaposti

Turvapostilla voit lähettää arkaluonteisia tietoja ja henkilötietoja sisältäviä viestejä ja tiedostoja sähköisesti ja turvallisesti.

Lisätietoja

Kirjaamon puhelinpalvelu

Kirjaamon puhelinpalvelu auttaa asiakirjojen ja hallinnollisten asioiden käsittelyyn liittyvissä tieto- ja hakupalveluissa.

Lisätietoja

Osviitta asiointipiste

Rovaniemen kaupungin Osviitta asiointipisteestä saat ohjausta ja neuvontaa kaupungin palveluista sekä voit maksaa kaupungin laskuja ja maksuja.

Koskikatu 19, 96200 ROVANIEMI,
Käynti Koskikadun ja Rovakadun kulmasta.

Aukioloajat

Ma - To: 09:00 - 16:30
Pe: 09:00 - 15:30

(29.12.2023)
09:00 - 13:00

(suljettu) (22.12.2023)

Lisätietoja
Asiasanat
kuntalaisaloitteet, asiakirjahallinto, viralliset kuulutukset, demokratia, päätökset, muutoksenhaku, ilmoitukset (tiedonannot), kirjaamo, tietopalvelu, ilmoitukset (tiedotteet)