Palvelu

Kulttuuritalo Wiljamin varaaminen

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi

Rovaniemen kaupunki on vuokrannut Osakeyhtiö Kansantalolta Wiljamin monikäyttötilaksi kulttuuripalvelukeskuksen käyttöön ja edelleen vuokrattavaksi kulttuuritoimijoille. Vuokrattava tila kattaa teatterisalin, parven, pukuhuoneet ja aulan sekä yhteiskäytössä olevat alakerran WC-tilat. Talon vakikäyttäjinä toimivat Lapin ylioppilasteatteri sekä elokuvakerho Cinema.

Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Wiljami vuokrataan kulttuurituottajilta joko puhelimitse tai sähköpostilla, samalla sovitaan avaimen hakemisesta ja vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta. Vuokraaja voi siivota tilan itse, tai tilata siivouksen kulttuuritoimiston kautta vuokrasopimuksen allekirjoituksen yhteydessä. Varausaikaan tulee sisältyä myös tilaisuuden pystyttämisen, purkamisen ja siivouksen vaatima aika.

Wiljamia vuokrataan rovaniemeläisille taide- ja kulttuuriyhdistyksille sekä muille kulttuuritoimijoille. Tilan pääkäyttäjiä ovat Lapin ylioppilasteatteri ja Cinema ry.

Kulttuuritoimistolla ei ole omaa valo- tai äänikalustoa, eikä teknistä- tai siivoushenkilökuntaa. Wiljamin teknisen kaluston käytöstä pyydämme olemaan yhteydessä Lapin ylioppilasteatterin jäseniin. Elokuvakaluston käytöstä vastaa Cinema ry.

Wiljamin asiakashinnasto löytyy liitteistä.

Palvelun asiointikanavat

Rovaniemen kaupungin kulttuuritoimisto

Yleisten kulttuuripalveluiden tuottaminen Rovaniemen kunnan alueella. Neuvonta ja ohjaus kulttuuri- ja tapahtumatoimintaan liittyen.

Pohjolankatu 4-6, 96100 ROVANIEMI,

Aukioloajat

Lisätietoja
Asiasanat
toimitilavuokra, elokuvakulttuuri, kulttuuritoiminta