Palvelu

Kulukorvaus palveluihin osallistumisen ajalta

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi
Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Jos saat työttömyysetuutta, Kela tai työttömyyskassa myöntää kulukorvauksen työttömyysetuuden maksamisen yhteydessä ja sitä ei tarvitse erikseen hakea.

Jos sinulla ei ole oikeutta työttömyysetuuteen, keskustele kotikunnassasi mahdollisuudestasi saada kunnan maksamaan harkinnanvaraista kulukorvausta. Hae kunnan maksamaa harkinnanvaraista kulukorvausta täyttämällä lomake: Asioinnista haettava korvaus KK612 ja palauta lomake kotikuntaasi. Kulukorvausta on haettava kuukauden kuluessa maksatusjakson päättymisestä. Korvaus maksetaan jälkikäteen.

Kotikunta voi maksaa harkinnan mukaan kulukorvausta, jos et ole oikeutettu saamaan sitä Kelasta tai työttömyyskassasta tai minkään muun lain nojalla. Kotikunta ei voi maksaa harkinnanvaraista kulukorvausta, jos sinulla on mahdollisuus saada työttömyysetuutta ilmoittautumalla työttömäksi työnhakijaksi.

Palvelun asiointikanavat

Oma asiointi henkilöasiakkaille

Oma asiointi henkilöasiakkaille on TE-palveluiden verkkoasiointikanava.

Lisätietoja

Rovaniemen kaupungin työllisyyspalvelut

Työllisyyspalvelut kokoaa yhteen Rovaniemen kaupungin kuntatyöllistämisen, työllisyyden kuntakokeilun, Ohjaamon ja Osaamon palvelut.

Koskikatu 25, 96200 ROVANIEMI,
Työllisyyspalvelut sijaitsevat Ohjaamon ja Osaamon kanssa samoissa tiloissa Kauppakeskus Rinteenkulman toisessa kerroksessa.

Aukioloajat

Ma - To: 10:00 - 16:00
Pe: 10:00 - 15:00

vappu (suljettu) (1.5.2024)

Lisätietoja
Asiasanat
ammatinvalinta, työ- ja koulutuskokeilut, työvoimapoliittinen aikuiskoulutus (työvoimakoulutus), kotoutuminen, työnhakuvalmennus, urasuunnittelu, työnhaku, työkokeilu