Palvelu

Kunnan pojat - Rovaniemen kaupungin virallinen rytmiorkesteri

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi,Englanti

Kaupungin virallinen rytmiorkesteri Kunnan Pojat on kaupungin kulttuuripalveluiden tuottama hyvinvointipalvelu. Kunnan pojat on rytmimusiikin ammattilaisista sekä palkkatukityöllistämisen avulla työllistetyistä ammattimuusikoista koottu kokoonpano, joka tuottaa matalan kynnyksen kulttuuripalveluita konsertoimassa kylätaloilla, päiväkodeissa, palvelutaloissa, hoito- ja hoivalaitoksissa, päiväkeskuksissa sekä matalan kynnyksen kohtaamistiloissa.

Siirry asiointiin

Rovaniemen kaupungin kulttuuritoimisto

Yleisten kulttuuripalveluiden tuottaminen Rovaniemen kunnan alueella. Neuvonta ja ohjaus kulttuuri- ja tapahtumatoimintaan liittyen.

Pohjolankatu 4-6, 96100 ROVANIEMI

Aukioloajat

Lisätietoja
Asiasanat
vapaa-aika, ikääntyneet, kuntoutus, kulttuurit, sosiaalipalvelut

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 22.4.2021

  Lapin keskussairaalan laajennus on Rovaniemen historian suurimpia rakennushankkeita - Valmiina noin kolmannes

  Kesällä 2019 käynnistyneestä Lapin keskussairaalan laajennuksesta on valmiina noin kolmannes. Laajennuksen ensimmäisen vaiheen arvo on noin 144 miljoonaa euroa ja laajuus yli 28 000 neliömetriä. Kyseessä on siis Rovaniemen historian suurimpia rakennushankkeita.

 • 20.4.2021

  Automaatti nopeuttaa ilmoittautumista terveydenhuollon vastaanotolle

  Rovaniemen kaupungin terveydenhuollon neljässä toimipisteissä on otettu käyttöön itseilmoittautumisautomaatit. Enää ei tarvitse jonottaa toimistoon ilmoittautuakseen vastaanotolle. Automaatti ohjaa myös odottamaan oikeaan odotustilaan.

 • 16.4.2021

  Tanssimusiikkia ja Lavis-jumppaa Kunnan Poikien säestyksellä

  Ikäihmisille suunnattu maksuton Lavis-konsertti järjestetään jälleen Monitoritalo Mondella pe 23.4. klo 13.30. Konsertissa kuullaan vanhaa tanssimusiikkia Kunnan Poikien tahdittamana. Musiikin lisäksi konserttiin kuuluu ohjattu Lavis-jumppa, jossa osallistujilla on mahdollisuus tanssia ja liikkua omalla paikallaan ohjatusti tanssimusiikin tahtiin. Jumpan vetää Sannu Keränen, liikunnanohjaaja (AMK).