Palvelu

Kysy ja anna palautetta

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi

Anna palautetta Rovaniemen kaupungin toiminnasta. Palautteet ja kysymykset ohjataan kaupunkiorganisaatiossa oikealle taholle ja palautteet pyritään ottamaan käsittelyyn viiden arkipäivän aikana. Usein annetut palautteet ja vastaukset pyritään julkaisemaan palautejärjestelmässä.

Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Palautejärjestelmässä voit kohdentaa kysymyksen tai palautteen tietylle aihealueelle tai antaa yleistä palautetta. Voit antaa palautteen nimettömänä tai jättää yhteystietosi yhteydenottoa varten. Voit myös halutessasi luoda tunnukset palautejärjestelmään ja seurata palautteidesi käsittelyä.

Palvelun asiointikanavat

Trimble Feedback-palautejärjestelmä

Trimble Feedback-palautejärjestelmän kautta voit antaa palautetta Rovaniemen kaupungin organisaatiota koskettavissa asioissa.

Lisätietoja

Osviitan puhelinpalvelu

Osviitan puhelinasiointi auttaa Rovaniemen kaupungin palveluihin, tilojen vuokraukseen ja lippupalveluihin liittyvissä asioissa.

Lisätietoja
Asiasanat
palautejärjestelmät, joukkoviestimet, palautteen antaminen, viestintä, asiakaspalaute, palveluohjaus, kansalaiset, kysymykset, osallistuminen

Aiheeseen liittyviä uutisia

  • 3.6.2020

    Rovaniemen verkkosivut on uudistettu helppokäyttöisiksi ja uuden brändin mukaisiksi

    Rovaniemen kaupungin verkkosivut osoitteessa www.rovaniemi.fi on uudistettu. Sivut on uusittu brändiuudistuksen mukaisiksi ja ne mukautuvat helppolukuisiksi avattiin ne isolla näytöllä, tabletilla tai älypuhelimella. Sivuilla on parannettu erityisesti tietojen löydettävyyttä, jotta kaupunkilaisia kiinnostavat ajankohtaiset asiat nousevat esille aiempaa näkyvämmin ja runsaammin.