Palvelu

Kysy ja anna palautetta

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi

Anna palautetta Rovaniemen kaupungin toiminnasta. Palautteet ja kysymykset ohjataan kaupunkiorganisaatiossa oikealle taholle ja palautteet pyritään ottamaan käsittelyyn viiden arkipäivän aikana. Usein annetut palautteet ja vastaukset pyritään julkaisemaan palautejärjestelmässä.

Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Palautejärjestelmässä voit kohdentaa kysymyksen tai palautteen tietylle aihealueelle tai antaa yleistä palautetta. Voit antaa palautteen nimettömänä tai jättää yhteystietosi yhteydenottoa varten. Voit myös halutessasi luoda tunnukset palautejärjestelmään ja seurata palautteidesi käsittelyä.

Palvelun asiointikanavat

Trimble Feedback-palautejärjestelmä

Trimble Feedback-palautejärjestelmän kautta voit antaa palautetta Rovaniemen kaupungin organisaatiota koskettavissa asioissa.

Lisätietoja

Osviitan puhelinpalvelu

Osviitan puhelinasiointi auttaa Rovaniemen kaupungin palveluihin, tilojen vuokraukseen ja lippupalveluihin liittyvissä asioissa.

Lisätietoja
Asiasanat
palautejärjestelmät, joukkoviestimet, palautteen antaminen, viestintä, asiakaspalaute, palveluohjaus, kansalaiset, kysymykset, osallistuminen

Aiheeseen liittyviä uutisia

  • 19.1.2022

    Ounasvaaran tulevaisuudesta keskusteltiin asukkaiden kanssa – asukkaat toivoivat luonnon säilyvän

    Kaupunki järjesti 13.1.2022 keskustelutilaisuuden Ounasvaaran kehittämisestä. Verkkotilaisuudessa oli mukana muun muassa kuntalaisia, kaupungin viranhaltijoita ja luottamushenkilöitä. Tilaisuudessa kuultiin myös kuntoutusyrittäjä Tanja Poutiaista.

  • 18.8.2021

    Tuore tutkimus: Rovaniemen "Arktinen pääkaupunki" on Suomen tunnistetuin slogan

    Useimmilla Suomen kunnilla on käytössään slogan eli iskulause. Sillä houkutellaan matkailijoita, yrittäjiä ja uusia asukkaita, mutta se voi toimia myös kuntalaisten me-hengen luojana. Nyt suomalaisten kaupunkien sloganeita ja niiden luomia mielikuvia on tutkittu Turun ja Helsingin yliopistojen tieteiden välisessä kyselytutkimuksessa, jossa Rovaniemen slogan “Arktinen pääkaupunki” nousi koko Suomen tunnistetuimpien sloganeiden kärkeen.