Palvelu

Lapin kamariorkesteri

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi,Englanti

Lapin kamariorkesteri – Rovaniemen kaupunginorkesteri on Suomen ja koko EU-alueen pohjoisin ammattikamariorkesteri. Se on perustettu vuonna 1972. Orkesterissa on 18 vakituista muusikkoa. Orkesterin taiteellisena johtajana toimii kapellimestari John Storgårds. Lapin kamariorkesterin koti on Rovaniemellä sijaitseva Kulttuuritalo Korundi, jossa orkesteri harjoittelee ja konsertoi säännöllisesti. Orkesteri esiintyy ympäri Lapin lääniä, mutta lisäksi myös Pohjoiskalotilla ja muualla Suomessa.

Siirry asiointiin
Asiasanat
orkesterit, taidemusiikki, klassinen musiikki, musiikki, kamariorkesterit, kulttuuri, orkesterimusiikki, soitinmusiikki

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 2.7.2020

  Tapahtumakesä avautuu: Salkkaritähti viettää kesää Rovaniemellä

  Salatut elämät -sarjan Monica Mustavaaran roolista tunnettu näyttelijä Irina Vartia on nyt vajaan kuukauden nauttinut yöttömän yön auringosta Kemijoen rantamaisemissa Rovaniemellä. Hollywood-uraa Los Angelesissa tavoitteleva näyttelijä lennähti napapiirille yllättävän sattuman johdattelemana.

 • 2.6.2020

  Arktikum avautuu yleisölle 2.6.2020

  Museo ja tiedekeskus Arktikum avautuu tänään 2.6. yleisölle. Turvallisuuteen ja hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota eikä yleisötapahtumia järjestetä toistaiseksi. Arktikumin kesänäyttelyissä tutustutaan muun muassa Arktisen puutarhan tarinaan ja rovaniemeläisten lasten rakkaimpiin leluihin 80 vuoden takaa.

 • 26.5.2020

  Kulttuuritalo Korundi ja Rovaniemen taidemuseon näyttelyt avataan jälleen ti 2.6. kesäaukioloajoin

  Kesän uudessa näyttelyssä Wihurin rahaston kokoelman helmet kutsuvat ajattelemaan Sinisiä ajatuksia. Poikkeuksellisen kevään jälkeen näyttely tarjoaa hengähdystauon arjesta ja avaa katsojan eteen uudenlaisen maailman.