Palvelu

Leirikeskus Leirikarin ja Monitoritalo Monden vuokraaminen

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi,Englanti

Nuorisopalvelut vuokraa Leirikeskus Leirikaria ja Monitoritalo Monden tiloja paikallisille toimijoille näiden järjestämiin tapahtumiin ja toimintaan. Monitoritalo Monden sali ja kahvio soveltuvat erilaisten tapahtumien ja pienimuotoisempien tilaisuuksien järjestämiseen. Kemijoen rannalla 37 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta sijaitseva Leirikeskus Leirikari sopii leirien lisäksi esimerkiksi perhejuhlien tai työyhteisöjen virkistys- ja kehittämispäivien viettämiseen.

Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Leirikeskuksen vuokraamisesta saat lisätietoja kaupungin asiakaspalvelupiste Osviitasta. Myös leirikeskuksen varaaminen tapahtuu Osviitassa.

Monden vuokraamisesta saat lisätietoja kulttuurisesta nuorisotyöstä vastaavalta koordinaattorilta. Myös varaukset tehdään hänen kauttaan.

Tiloja vuokrataan paikallisille nuorisotoimintaa järjestäville tahoille, nuorille ja muille kaupunkilaisille. Nuorisotoiminnaksi lasketaan Rovaniemelle rekisteröityjen opetus- ja kulttuuriministeriön valtionavun piirissä olevien nuorisojärjestöjen toiminta, sekä muiden paikallisjärjestöjen ja

-yhdistysten alle 20-vuotiaille suunnattu toiminta. Monden käyttö on lisäksi maksutonta paikallisille koululais- ja päiväkotiryhmille sekä paikallisille avoimille nuorisoryhmille. Leirikeskuksen käyttö on maksutonta paikallisille koululais- ja päiväkotiryhmille maanantaista torstaihin, lukuun ottamatta

loma- ja pyhäaikoja. Muuksi käytöksi luetaan esimerkiksi yritysten ja yksityishenkilöiden varaukset sekä järjestöjen ja yhdistysten yli 20-vuotiaille suunnattu toiminta.

Varauksen käyttö- ja vuokra-ajaksi lasketaan varauksen kaikki tunnit. Vuokra sisältää arvonlisäveron, ja se laskutetaan jälkikäteen. Käyttäjällä on oikeus perua vuoronsa kirjallisesti ilmoittamalla perumisesta vähintään seitsemän vuorokautta ennen varausta. Määräaikaan mennessä perutuista varauksista ei peritä maksua. Myöhässä perutuista varauksesta peritään hinnaston mukainen maksu. Vuoron myöntäjällä Rovaniemen kaupungin nuorisopalveluilla on oikeus perua käyttövuoro oman toimintansa tai muun erityisen syyn vuoksi. Leirikeskuksen varauksen peruminen ilmoitetaan varaajalle viimeistään 30 vuorokautta ennen varauksen alkamista. Monden varauksen peruminen ilmoitetaan seitsemän vuorokautta ennen varauksen alkamisen ajankohtaa.

Käytön jälkeen vuokraajan tulee luovuttaa tilat samassa kunnossa, missä ne on hänelle luovutettu. Epäsiisteiksi jätettyjen tilojen siivous laskutetaan vuokraajalta kaupungin siivouspalveluiden voimassa olevan työhinnaston mukaisesti.

Vuokraaja vastaa tapahtumanaikaisesta järjestyksestä ja turvallisuudesta sekä tilaisuuden edellyttämien lupien hankkimisesta.

Vuokrahinnasto Monitoritalo Monde:

- Sali + kahvio, 0€/h (nuorisotoiminta), 54€/h (muut)

- Kahvio, 0€/h (nuorisotoiminta), 27€/h (muut)

- Sali, 0€/h (nuorisotoiminta), 27€/h (muut)

- Lisäpalvelut sopimuskohtaisesti (esim. valo- ja äänimiehen palvelu, kahvitukset).

Vuokrahinnasto Leirikeskus Leirikari:

- Ylätalo, 130€/vrk (nuorisotoiminta), 300€/vrk (muut)

- Alatalo, 80€/vrk (nuorisotoiminta), 180€/vrk (muut)

Hinnasto on tarkistettu vuonna 2016.

Palvelun asiointikanavat

Kaupungin asiakaspalvelut Osviitta

Rovaniemen kaupungin asiakaspalvelut Osviitasta saat ohjausta ja neuvontaa kaupungin palveluista sekä voit maksaa kaupungin laskuja ja maksuja.

Koskikatu 25, 96200 ROVANIEMI

Aukioloajat

Ma - Ti: 09:00 - 16:30
Ke - To: 09:00 - 16:30
Pe: 09:00 - 15:30

Lisätietoja

Leirikeskus Leirikari

Rovaniemen kaupungin nuorisopalvelut ylläpitää ja vuokraa leirikeskus Leirikaria.

Leirikarintie 29, 97610 OIKARAINEN

Aukioloajat

Lisätietoja

Monitoritalo Monde

Monitoritalo Monde on tekemisen ja tapahtumien talo, jonka toisessa kerroksessa on etsivän nuorisotyön sekä nuorisopalveluiden hallinnon toimisto.

Pohjolankatu 6, 96101 ROVANIEMI

Aukioloajat

Monden kahvila suljettu (22.2.2021 - 28.3.2021)
Ma - Su: 00:00 - 00:00

Etsivä nuorisotyö tavattavissa tapauskohtaisesti sopimuksen mukaan

itsenäisyyspäivä (suljettu) (6.12.2021)

tapaninpäivä (suljettu) (26.12.2021)

juhannuspäivä (suljettu) (26.6.2021)

pyhäinpäivä (suljettu) (6.11.2021)

helatorstai (suljettu) (13.5.2021)

jouluaatto (suljettu) (24.12.2021)

loppiainen (suljettu) (6.1.2022)

vappu (suljettu) (1.5.2021)

joulupäivä (suljettu) (25.12.2021)

2. pääsiäispäivä (suljettu) (5.4.2021)

pitkäperjantai (suljettu) (2.4.2021)

juhannusaatto (suljettu) (25.6.2021)

uudenvuodenpäivä (suljettu) (1.1.2022)

Lisätietoja
Asiasanat
nuorisopalvelut, tilojen vuokraus, kulttuuritoiminta, kulttuuritilat, leiritoiminta, kahvilat, leirit (paikat), nuorisotoiminta

Aiheeseen liittyviä uutisia

  • 4.3.2021

    Tavoitteena selvittämättömiä konflikteja nolla - K-0-malli puuttuu kiusaamiseen ja ennaltaehkäisee ongelmia

    Kiusaamisen vastainen K-0-toimintamalli otettiin käyttöön Rovaniemellä maaliskuussa 2020, jolloin Rovaniemen kaupunki palkkasi K-0-koordinaattorin. K-0-toimintamallin avulla haluttiin tehostaa kiusaamiseen puuttuvaa työtä kaikissa Rovaniemen päiväkodeissa ja kouluissa. Erityisesti on haluttu suunnata resursseja ja apua vaikeiden, monimutkaisten ja pitkään jatkuneiden kiusaamistapausten ja konfliktien selvittämiseen, joita päiväkodin tai koulun omilla ensisijaisilla kiusaamisen puuttumisen keinoilla ei ole saatu ratkaistua.

  • 16.2.2021

    Petronellat kannustavat nuoria käyttämään kasvomaskeja

    LC Rovaniemi / Petronella ry haluaa kannustaa kauppakeskuksessa vapaa-aikaansa viettäviä nuoria kasvomaskien käyttöön. Petronellat lahjoittivat 650 kappaletta mustia kirurgisia kasvomaskeja jaettavaksi nuorille kauppakeskus Revontulen nuorisotiedotuspiste Popparissa.