Palvelu

Liikuntaneuvonta lapsille, nuorille ja lapsiperheille

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi,Englanti

Liikuntaneuvonta on liikuntakoordinaattorin ja asiakkaan välistä keskustelua hyvinvoinnista, mihin kuuluvat keskeisenä osana tasapuolinen vuorovaikutus, asiakkaan kuuleminen, asiakkaan aktiivinen osallistuminen ja ongelmanratkaisuun keskittyminen. Liikuntaneuvonnalla pyritään löytämään asiakkaan näkökulmasta hyvinvointia edistävät ja ylläpitävät toimintamallit. Liikuntaneuvontaa annetaan ensisijaisesti puhelimitse, mutta tarvittaessa voi sopia henkilökohtaisen tapaamisajan liikuntakoordinaattorin kanssa.

Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Jos haluat liikuntaneuvontaa, ota yhteys liikuntakoordinaattoriin (lasten ja nuorten liikunta) tai oman koulusi terveydenhoitajaan soittamalla tai sähköpostilla. Palvelu on maksutonta.

Palvelu on tarkoitettu lapsille, nuorille ja lapsiperheille, jotka kokevat tarvitsevansa apua hyvinvointia edistävään ja ylläpitävään toimintaan.

Palvelun asiointikanavat

Asiasanat
lapset (ikäryhmät) (ikäryhmät, ikään liittyvä rooli, väestöryhmään liittyvä rooli), kouluterveys, vapaa-aika, lapsiperheet, liikunta, nuoret (ikäryhmät, ikään liittyvä rooli, väestöryhmään liittyvä rooli), liikuntaneuvonta

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 16.4.2021

  Tanssimusiikkia ja Lavis-jumppaa Kunnan Poikien säestyksellä

  Ikäihmisille suunnattu maksuton Lavis-konsertti järjestetään jälleen Monitoritalo Mondella pe 23.4. klo 13.30. Konsertissa kuullaan vanhaa tanssimusiikkia Kunnan Poikien tahdittamana. Musiikin lisäksi konserttiin kuuluu ohjattu Lavis-jumppa, jossa osallistujilla on mahdollisuus tanssia ja liikkua omalla paikallaan ohjatusti tanssimusiikin tahtiin. Jumpan vetää Sannu Keränen, liikunnanohjaaja (AMK).

 • 15.4.2021

  Monden salin vakiovuorojen hakuaika on käynnissä

  Monitoritalo Monden salin vakiovuorohaku kaudelle syksy 2021 – kevät 2022 on käynnissä 15.4.–15.5.2021 välisenä aikana. Monden vakiovuorot on suunnattu nuorten kulttuuritoimijoille, ja niitä haetaan sähköisellä lomakkeella.

 • 15.4.2021

  Napapiiri-Jukola järjestetään elokuussa

  Maailman suurin suunnistustapahtuma Jukolan viesti siirtyy koronaepidemian vuoksi kesäkuulta elokuulle. Napapiiri-Jukola järjestetään siis Rovaniemellä 21.-22.8.2021. Tapahtuman ajankohtaa on täytynyt siirtää koronapandemian vuoksi jo kahdesti. Alun perin Napapiiri-Jukola oli tarkoitus järjestää kesäkuussa 2020 ja sen jälkeen kesäkuussa 2021.