Palvelu

Näyttelyt

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi,Englanti
Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Jos haluat varata opastuksen näyttelyihin tai tiedustella museon aukioloajoista, ota yhteyttä Arktikumin infoon. Näyttelyissä kysymyksiisi vastaavat museon opas-valvojat.

Jos haluat kysyä näyttelyiden sisältöön tai tuotantoon liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä näyttelyamanuenssiin. Näyttelytekniikkaan liittyvissä asioissa ota yhteyttä museomestariin.

Näyttelyissä saa ottaa valokuvia omaa käyttöä varten, mutta vain ilman salamavaloa. Salamavalon käyttö näyttelytiloissa on kielletty näyttelyesineiden turvallisuuden vuoksi. Mikä haluat tehdä näyttelytiloissa ammattikuvausta, tarvitset siihen kuvausluvan. Ota asiasta yhteyttä Arktikumin infoon.

Palvelun asiointikanavat

Asiasanat
näyttelyt, kulttuuri

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 3.5.2021

  Tehdään yhdessä Rovaniemen kulttuuriohjelmasta totta – kerro ideasi ja tule mukaan yhteistyöhön!

  Rovaniemen ensimmäinen kulttuuriohjelma hyväksyttiin kaupunginhallituksessa huhtikuun alussa. Nyt etsimme ideoita ja tekijöitä toteuttamaan ohjelman innostamia tekoja vuoden 2021 aikana yhteistyössä kaupungin kulttuuritoimiston kanssa.

 • 23.4.2021

  Kansallista veteraanipäivää 27.4. vietetään juhlallisesti etänä

  Rovaniemen juhlaa voi seurata verkkolähetyksenä Rovaniemen kaupungin Facebookin ja Youtuben kautta 27.4. klo 13. Perinteisiä seppeltenlaskuja ei järjestetä tänä vuonna yleisötilaisuuksina. Rovaniemen kirkon juhlapäivän jumalanpalvelusta voi seurata virtuaalikirkon kautta.

 • 16.4.2021

  Tanssimusiikkia ja Lavis-jumppaa Kunnan Poikien säestyksellä

  Ikäihmisille suunnattu maksuton Lavis-konsertti järjestetään jälleen Monitoritalo Mondella pe 23.4. klo 13.30. Konsertissa kuullaan vanhaa tanssimusiikkia Kunnan Poikien tahdittamana. Musiikin lisäksi konserttiin kuuluu ohjattu Lavis-jumppa, jossa osallistujilla on mahdollisuus tanssia ja liikkua omalla paikallaan ohjatusti tanssimusiikin tahtiin. Jumpan vetää Sannu Keränen, liikunnanohjaaja (AMK).