Palvelu

Nuorisotoiminnan avustukset

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi
Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Lue avustusohjesääntö huolellisesti.

Hae avustusta verkkolomakkeella. Toiminta-avustushakemus on saatavilla verkossa vain hakuaikana helmikuussa. Kohdeavustushakemus on saatavilla ympäri vuoden.

Kysy tarvittaessa lisätietoja nuorisotoiminnan avustuksista soittamalla tai lähettämällä sähköpostia vapaa-ajan palvelujen hallintosihteerille tai nuorisopalvelujen esimiehelle.

Avustuksia myönnettäessä otetaan huomioon suunnitellun toiminnan laatu, laajuus ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus sekä se, miten toimija edistää nuorten yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja osallisuutta.

Myös liikunta- ja kulttuuripalvelut myöntävät avustuksia omien toimialojensa toimintaan. Samalle hakijalle voidaan myöntää vain yhtä avustusmuotoa kalenterivuoden aikana, joko toiminta-avustusta tai kohdeavustusta. Lisäksi ei ole mahdollista hakea avustusta useammalta toimialalta samana vuonna (nuorisopalvelut / kulttuuripalvelut / liikuntapalvelut).

Hakuajat:

1) Toiminta-avustuksen hakuaika on vuosittain helmikuussa.

2) Kohdeavustusta voi hakea ympäri vuoden.

Lisätiedot avustuksista löytyvät avustusohjesäännöstä. Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti lomakkeella sekä vaaditut liitteet sähköpostilla vapaa-ajan palvelujen hallintosihteerille.

Avustuksen hakija vastaa siitä, että avustushakemus ja raportti toteutuneesta toiminnasta toimitetaan avustusohjesäännön mukaisesti ja määräajan puitteissa. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta käsittelyyn.

Palvelun asiointikanavat

Nuorisotoiminnan kohdeavustus hakulomake

Sähköinen lomake, jolla nuorisoyhdistykset ja nuorisoryhmät hakevat avustuksia nuorisotoiminnan järjestämiseen.

Lisätietoja

Osviitta asiointipiste

Rovaniemen kaupungin Osviitta asiointipisteestä saat ohjausta ja neuvontaa kaupungin palveluista sekä voit maksaa kaupungin laskuja ja maksuja.

Koskikatu 25, 96200 ROVANIEMI

Aukioloajat

Ma - To: 09:00 - 16:30
Pe: 09:00 - 15:30

Lisätietoja
Asiasanat
nuorisopalvelut, avustukset, asukasyhdistykset, nuorisotoiminta, nuoret (ikäryhmät), julkiset tuet, lasten ja nuorten osallisuus, nuorisojärjestöt

Aiheeseen liittyviä uutisia