Palvelu

Nuorten kauppapaikka PopShop

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi,Englanti

Nuorten ryhmät voivat rahoittaa omaa voittoa tavoittelematonta toimintaansa myymällä itse tekemiään tuotteita PopShop -myyntikojussa. Nuorisopalvelut lainaavat myyntiteltan, -pöydän ja -hyllyt. Kauppakeskus Revontuli tarjoaa myyntipaikan kauppakeskuksen käytävällä nuorisotiedotuspiste Popparin edessä. Toiminta sopii esimerkiksi luokkaretkeä tai omaa tapahtumaa järjestäville nuorten ryhmille.

Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Kysy lisätietoja ja varaa myyntiaika hyvissä ajoin sähköpostitse nuorisotiedotuspiste Popparista: poppari@rovaniemi.fi. Ryhmän varauksen tekee vähintään 15-vuotias vastuuhenkilö.

PopShop on tarkoitettu Rovaniemeläisille nuorten ryhmille voittoa tavoittelemattoman toiminnan rahoittamiseen. Myytyjen tuotteiden tulee olla itse valmistettuja. Myyntiaika on enintään neljä tuntia kerrallaan nuorisotiedotuspiste Popparin aukiolopäivinä kello 14-18, ja se pitää varata etukäteen sähköpostitse: poppari@rovaniemi.fi.

Palvelun asiointikanavat

Nuorisotiedotuspiste Poppari

Nuorisotiedotuspiste Poppari tarjoaa tietoa ja neuvontaa nuorille ja heidän läheisilleen nuorten elämään liittyvissä kysymyksissä.

Koskikatu 27B, 96100 ROVANIEMI,

Aukioloajat

Avoinna tiistaista perjantaihin, suljettu arkipyhinä. Poikkeukset ilmoitetaan Instagramissa.
Ti - Pe: 14:00 - 20:00

Lisätietoja
Asiasanat
nuorisopalvelut, retkien järjestäminen, harrastus- ja kerhotoiminta, alkava yrittäjä, varainhankinta