Palvelu

Nuorten kuntosalivuoro 6. -10. -luokkalaisille

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi

Keltakankaan kuntosalin tiistain klo 17–18 kuntosalivuorolla saa harjoitella omatoimisesti, mutta ohjaaja on paikalla. Hän antaa vinkkejä harjoitteluun ja ohjaa yhteisen kiertoharjoittelutyylisen treenin, jos osallistujat niin haluavat. Palvelu on tarkoitettu 12 –17-vuotiaille.

Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Liikuntahalliin kuljetaan rakennuksen vasemman puoleisen parkkipaikan päädystä, alaoven kautta. Ovi on katutasossa. Ulko-ovi aukeaa 15 minuuttia ennen vuoron alkua, jotta pääsee pukuhuoneisiin vaihtamaan vaatteet. Kuntosalin ovi aukeaa myös sähköisesti. Ei ennakkoilmoittautumista.

Palvelun piiriin kuuluvat 12 - 17 -vuotiaat nuoret. Ohjaaja on paikalla, joten voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Jokainen saa turvalliseen harjoitteluun vinkkejä ja aiempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta ei tarvitse olla. Maksutonta toimintaa. Ei ennakkoilmoittautumista.

Palvelun asiointikanavat

Keltakankaan liikuntahalli

Keltakankaan liikuntahalli, jossa sijaitsee sisäliikuntahalli, painonnostotila ja kuntosali.

Nuorten 13 - 17 -vuotiaiden omatoiminen kuntosalivuoro. Tarvittaessa apua laitteiden käyttöön ja harjoitteluun voi kysyä Liikuntakoordinaattorilta (lapset ja nuoret).

Keltakangas 1, 96300 ROVANIEMI

Aukioloajat

Lisätietoja
Asiasanat
liikunta, kuntosalit, kouluterveyden edistäminen, liikuntaharrastus, varhaisnuoret

Aiheeseen liittyviä uutisia