Palvelu

Nuorten kuntosalivuoro 8. -10. -luokkalaisille

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi

Keltakankaan kuntosalin tiistain klo 16–18 kuntosalivuorolla saa harjoitella omatoimisesti. Palvelu on tarkoitettu 15 –17-vuotiaille.

Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Liikuntahalliin kuljetaan rakennuksen vasemman puoleisen parkkipaikan päädystä, alaoven kautta. Ovi on katutasossa. Ulko-ovi aukeaa 15 minuuttia ennen vuoron alkua, jotta pääsee pukuhuoneisiin vaihtamaan vaatteet. Kuntosalin ovi aukeaa myös sähköisesti. Ei ennakkoilmoittautumista.

Palvelun piiriin kuuluvat 15 - 17 -vuotiaat nuoret. Maksutonta toimintaa. Ei ennakkoilmoittautumista.

Keltakankaan liikuntahalli

Keltakankaan liikuntahalli, jossa sijaitsee sisäliikuntahalli, painonnostotila ja kuntosali.

Nuorten 13 - 17 -vuotiaiden omatoiminen kuntosalivuoro. Tarvittaessa apua laitteiden käyttöön ja harjoitteluun voi kysyä Liikuntakoordinaattorilta (lapset ja nuoret).

Keltakangas 1, 96300 ROVANIEMI,

Aukioloajat

Lisätietoja
Asiasanat
liikunta, kuntosalit, kouluterveyden edistäminen, liikuntaharrastus, varhaisnuoret

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 19.1.2022

  Ounasvaaran tulevaisuudesta keskusteltiin asukkaiden kanssa – asukkaat toivoivat luonnon säilyvän

  Kaupunki järjesti 13.1.2022 keskustelutilaisuuden Ounasvaaran kehittämisestä. Verkkotilaisuudessa oli mukana muun muassa kuntalaisia, kaupungin viranhaltijoita ja luottamushenkilöitä. Tilaisuudessa kuultiin myös kuntoutusyrittäjä Tanja Poutiaista.

 • 19.1.2022

  Aikuisliikunnan viikko-ohjelma keväälle 2022

  Rovaniemen kaupungin liikuntapalveluiden järjestämä Aikuisliikunnan kevätkausi alkaa 10.1. ja päättyy 13.5. Toiminnassa on tarjolla ohjattua vesijumppaa ja kuntosalitoimintaa sekä omatoimisia kuntosalivuoroja niin Keltakankaalla kuin Muurolassa. Muurolan Totto-hallilla on lisäksi mahdollisuus pelata kerta viikkoon sulkapalloa. Kausimaksu liikuntaryhmiin maksetaan Osviittaan (Koskikatu 25, eteläpääty) tai Muurolan kirjastoon.

 • 30.11.2021

  Ounasvaaralle rakennetaan kaikille maastopyöräilijöille sopiva reitistö – suurin osa reiteistä jo valmiina

  Maastopyöräily ja erityisesti läskipyöräily sähköfatbikeilla kasvattaa jatkuvasti suosiotaan, mutta Rovaniemen maastopyöräreiteissä on vielä kehittämisen varaa. Maastopyöräilty on satunnaisilla poluilla tai aktiiviharrastajalle liian leveillä latupohjilla. Ounasvaaraa kiertävä maastopyöräilyreitti Rollo MTB taas on osin erittäin haastava.