Palvelu

Nuorten omatoiminen kuntosalivuoro 7. - 10. -luokkalaisille

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi

Keskiviikon klo 15-17 kuntosalivuorolla Keltakankaan kuntosalilla saa harjoitella omatoimisesti kiertoharjoittelutyylisesti. Paikkaharjoittelu onnistuu myös, kun ei omita laitteita itselle. Palvelu on tarkoitettu 13 - 17 -vuotiaille.

Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Liikuntahalliin kuljetaan rakennuksen päädystä, alaoven kautta. Ulko-ovi aukeaa 15 minuuttia ennen vuoron alkua, jotta pääsee pukuhuoneisiin vaihtamaan vaatteet. Kuntosalin ovi aukeaa myös sähköisesti. Ei ennakkoilmoittautumista.

Palvelun piiriin kuuluvat 13 - 17 -vuotiaat nuoret. Ei ohjaajaa paikalla, joten hyvä olla tietämys kuinka kuntosalilla harjoitellaan. Voi kysyä liikuntaneuvonnasta (löytyy palvelukategoriasta) apua harjoitteluun. Maksutonta toimintaa. Ei ennakkoilmoittautumista.

Palvelun asiointikanavat

Keltakankaan liikuntahalli

Keltakankaan liikuntahalli, jossa sijaitsee sisäliikuntahalli, painonnostotila ja kuntosali.

Nuorten 13 - 17 -vuotiaiden omatoiminen kuntosalivuoro. Tarvittaessa apua laitteiden käyttöön ja harjoitteluun voi kysyä Liikuntakoordinaattorilta (lapset ja nuoret).

Keltakangas 1, 96300 ROVANIEMI

Aukioloajat

Lisätietoja
Asiasanat
kouluterveydenhoitajat, kuntosalit, peruskoulun yläaste, kouluterveyden edistäminen, peruskoulun lisäluokat, varhaisnuoret