Palvelu

Nuorten omatoiminen kuntosalivuoro 7. - 10. -luokkalaisille

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi

Keskiviikon klo 15–17 kuntosalivuorolla Keltakankaan kuntosalilla saa harjoitella omatoimisesti kiertoharjoittelutyylisesti. Paikkaharjoittelu onnistuu myös, kun ei omita laitteita itselle. Palvelu on tarkoitettu 13 –17-vuotiaille.

Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Liikuntahalliin kuljetaan rakennuksen päädystä, alaoven kautta. Ulko-ovi aukeaa 15 minuuttia ennen vuoron alkua, jotta pääsee pukuhuoneisiin vaihtamaan vaatteet. Kuntosalin ovi aukeaa myös sähköisesti. Ei ennakkoilmoittautumista.

Palvelun piiriin kuuluvat 13 - 17 -vuotiaat nuoret. Ei ohjaajaa paikalla, joten hyvä olla tietämys kuinka kuntosalilla harjoitellaan. Voi kysyä liikuntaneuvonnasta (löytyy palvelukategoriasta) apua harjoitteluun. Maksutonta toimintaa. Ei ennakkoilmoittautumista.

Palvelun asiointikanavat

Keltakankaan liikuntahalli

Keltakankaan liikuntahalli, jossa sijaitsee sisäliikuntahalli, painonnostotila ja kuntosali.

Nuorten 13 - 17 -vuotiaiden omatoiminen kuntosalivuoro. Tarvittaessa apua laitteiden käyttöön ja harjoitteluun voi kysyä Liikuntakoordinaattorilta (lapset ja nuoret).

Keltakangas 1, 96300 ROVANIEMI

Aukioloajat

Lisätietoja
Asiasanat
liikunta, kuntosalit, kouluterveyden edistäminen, liikuntaharrastus, varhaisnuoret

Aiheeseen liittyviä uutisia

  • 9.7.2021

    Uimahalli Vesihiisi suljettu tänään perjantaina 9.7.2021

    Keskiviikkona 7.7.2021 tehdyn näytteenoton yhteydessä Uimahalli Vesihiisin ulkoaltaasta on löydetty Pseudomonas Aeruginosa -bakteeria. Ulkoallas tehokloorataan ja suoritetaan tarvittavat puhdistustoimenpiteet. Ulkoaltaat on toistaiseksi suljettu, kunnes vedenlaatu on jälleen kunnossa.

  • 17.6.2021

    Kesän liikuntatarjonta 2021

    Liikuntapalveluiden järjestämää monipuolista maksutonta ulkoliikuntaa on tarjolla kesä-heinäkuussa ympäri kaupunkia. Liikuntahetkiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Mukaan pääsee kaikki halukkaat iloisella mielellä. Ohjelmasta löytyy kävelyjumppaa, kuntokierrosta, kehonhuoltoa, kahvakuula ja toiminnallista treeniä. Tervetuloa mukaan kesän liikuntahetkiin 1.6. -31.7. säällä kuin säällä. Maksullista liikuntaa ovat vesijumpat ja omatoimiset kuntosalivuorot, joita löytyy niin Totto-Hallin kuin Keltakankaan kuntosalilta. Katso liitteestä kesän liikuntaohjelma ja maksut.