Palvelu

Opintopolku

Palvelun toteuttaa
Opetushallitus
Palvelun kieli
Suomi,Ruotsi,Englanti

Opintopolku-portaalia ylläpitää Opetushallitus. Suomalaiset oppilaitokset ja korkeakoulut ylläpitävät Opintopolussa omien koulutustensa tietoja. Palvelussa voi:

• Etsiä ajankohtaisia koulutuksia

• Selailla eri aloja ja tutkintoja

• Tutustua valintaperusteisiin

• Hakea koulutuksiin

• Katsoa videoita ja lukea tarinoita opiskelijoiden omista kokemuksista.

Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Opintopolku.fi:stä löydät koulutukset selailemalla tarjontaa tai sanahaulla. Koulutuskuvauksista löydät hakulomakkeet sekä tarkemmat tiedot hakeutumisesta ja oppilaitoksesta tai korkeakoulusta, joka koulutuksen järjestää. Yhteishakujen hakulomakkeet löydät Opintopolun etusivulta.

Palveluun ei tarvitse kirjautua voidakseen hakea koulutukseen. Koulutustieto on verkkopalvelussa aina saatavilla.

Verkkopankkitunnuksin, mobiilivarmenteella tai sähköisellä henkilökortilla tunnistautuva saa käyttöönsä lisäpalveluna Oma Opintopolku -palvelun. Tunnistautunut hakija voi hakuaikana lisätä, poistaa ja vaihtaa hakutoiveitaan, nähdä valintojen tulokset ja ottaa opiskelupaikan vastaan.

Palvelun asiointikanavat

Opintopolku.fi

Opintopolku.fi -palvelu tarjoaa kansalaiselle helppokäyttöisiä luotettavia palveluita elinikäisen ja yksilöllisen oppimispolun suunnitteluun

Lisätietoja
Asiasanat
lisäopetus, ammatillinen koulutus, lukio, yhteishaku, ammattikorkeakoulutus, avoin korkeakoulu, ammatillinen erityisopetus, yliopistokoulutus (korkea-asteen koulutus), koulutukseen hakeutuminen, opiskelijavalinnat