Palvelu

Tapahtumalippujen myynti

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi

NetTicket- ja Ticketmaster-lippukauppojen välittämät tapahtumaliput voit ostaa Osviitasta. Voit myös lunastaa voimassa olevat lippuvarauksesi Osviitassa.

Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

NetTicket- ja Ticketmaster-lippukauppojen välittämät liput voit maksaa useimmilla tyky-maksutavoilla.

Lippupalveluiden liput voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Tyky liikunta-ja kulttuuriseteli, Tyky Online, Ticket Mind&Body, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum-kortti, Smartum Pay, E-passi. NetTicketin liput voit maksaa myös Eazybreak Virikesetelillä.

Kaupungin asiakaspalvelut Osviitta

Rovaniemen kaupungin asiakaspalvelut Osviitasta saat ohjausta ja neuvontaa kaupungin palveluista sekä voit maksaa kaupungin laskuja ja maksuja.

Koskikatu 25, 96200 ROVANIEMI

Aukioloajat

Ma - Ti: 09:00 - 16:30
Ke - To: 09:00 - 16:30
Pe: 09:00 - 15:30

Lisätietoja
Asiasanat
lippujärjestelmät, vapaa-aika, kulttuuritoiminta

Aiheeseen liittyviä uutisia

  • 2.7.2020

    Tapahtumakesä avautuu: Salkkaritähti viettää kesää Rovaniemellä

    Salatut elämät -sarjan Monica Mustavaaran roolista tunnettu näyttelijä Irina Vartia on nyt vajaan kuukauden nauttinut yöttömän yön auringosta Kemijoen rantamaisemissa Rovaniemellä. Hollywood-uraa Los Angelesissa tavoitteleva näyttelijä lennähti napapiirille yllättävän sattuman johdattelemana.

  • 2.6.2020

    Arktikum avautuu yleisölle 2.6.2020

    Museo ja tiedekeskus Arktikum avautuu tänään 2.6. yleisölle. Turvallisuuteen ja hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota eikä yleisötapahtumia järjestetä toistaiseksi. Arktikumin kesänäyttelyissä tutustutaan muun muassa Arktisen puutarhan tarinaan ja rovaniemeläisten lasten rakkaimpiin leluihin 80 vuoden takaa.