Tietopyynnön viranomaisen asiakirjasta tai tarkistuksen henkilörekisterin tiedoista voi tehdä niihin laadituilla lomakkeilla. Lomakkeet ja käytännön ohjeistus löytyvät tietopyynnöt-sivulta, linkki sivulle alla. Tarvittaessa voit pyytää apua kaupungin kirjaamosta ja tietosuojavastaavilta. Tietosuojavastaavien yhteysosoite on tietosuojavastaava@rovaniemi.fi

Asiakirjoja voi tiedustella myös sähköpostitse, kirjeitse, puhelimitse tai asioimalla Osviitta asiointipisteessä. Arkaluonteisia tietoja ja henkilötietoja sisältävät pyynnöt pyydetään lähettämään kirjaamoon turvapostin kautta.

Rovaniemen kaupungin keskeinen päätöksenteon ja seurannan tietojärjestelmä on nimeltään CaseM-asianhallintajärjestelmä. CaseMilla hallitaan asioiden vireilletuloa ja valmistelutyötä, päätöksentekoa, tiedoksiantoa, muutoksenhakua, julkaisemista, toimielintyöskentelyä sekä asioiden ja asiakirjojen arkistointia. Esityslista- ja pöytäkirjahaku -sivulla julkaistaan toimielinten esityslistat ja pöytäkirjat sekä viranhaltijapäätökset. Asiakirjoja on mahdollista hakea muun muassa asiakirjan tai asian nimellä, diaarinumerolla, henkilön, päätöksentekijän tai valmistelijan nimellä sekä päivämäärällä.  

Kaupungin henkilörekisteristä löytyy lisätietoa tietosuojaselosteista. Tietosuojaselosteissa kerrotaan muun muassa henkilörekisterin käyttötarkoitus, rekisteristä vastaava viranhaltija ja yhteystiedot.

Asiakirjajulkisuuskuvauksessa mainittuja tietoaineistoja ei ole saatavissa avoimesti teknisen rajapinnan avulla.

Asiakirjajulkisuuskuvaus ja siihen liittyvät verkkosivut tullaan täydentämään ja päivittämään vuoden 2022 aikana. Ladattava asiakirjajulkisuuskuvaus on väliaikainen eikä täysin täytä saavutettavuusdirektiivin kriteereitä. 

 

account_balanceKaupunginkirjaamo

Avoinna:
Asiakirjoja voi pyytää nähtäväksi sähköpostitse, puhelimitse, kirjeitse tai asioimalla Osviitta asiointipisteessä osoitteessa Kauppakeskus Rinteenkulma, Koskikatu 25, 2 kerros
Postiosoite:
PL 8216 96101 Rovaniemi
Puhelin:

account_balanceOsviitta asiointipiste

Avoinna:
Aukioloajat: ma-to klo 9 - 16.30 pe klo 9 - 15.30.
Käyntiosoite:
Osviitta asiointipiste, Rinteenkulman kauppakeskus, Koskikatu 25 2 krs., 96200 Rovaniemi
Postiosoite:
PL 8216 96101 Rovaniemi
Puhelin: