SUOMEN MALLIN HARRASTUSRYHMÄT TARJOAVAT LAPSILLE JA NUORILLE MAKSUTONTA HARRASTUSTOIMINTAA

Harrastamisen Suomen malli

Suomen mallin harrastusryhmät tarjoavat lapsille ja nuorille maksutonta harrastustoimintaa koulupäivän yhteydessä omalla koululla. Toiminnan tavoitteena on tarjota jokaiselle koululaiselle mieluinen, maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä.

Tutustu harrastetarjontaan!

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 30.11.2021

  Ounasvaaralle rakennetaan kaikille maastopyöräilijöille sopiva reitistö – suurin osa reiteistä jo valmiina

  Maastopyöräily ja erityisesti läskipyöräily sähköfatbikeilla kasvattaa jatkuvasti suosiotaan, mutta Rovaniemen maastopyöräreiteissä on vielä kehittämisen varaa. Maastopyöräilty on satunnaisilla poluilla tai aktiiviharrastajalle liian leveillä latupohjilla. Ounasvaaraa kiertävä maastopyöräilyreitti Rollo MTB taas on osin erittäin haastava.

 • 21.10.2021

  Työmatkapyöräilyn tulokset 2021

  Työmatkapyöräily kampanjan tavoitteena oli lisätä rovaniemeläisten pyöräilyä töihin ja siinä onnistuttiin. Tänä vuonna kampanjaan osallistui melkein 20 joukkuetta enemmän kuin viime vuonna ja itse pyöräilijöiden määrä lisääntyi sadalla pyöräilijällä. Tarkat tulokset löytyvät uutisen alta liitetiedostosta. Onnea voittajille. Voittaja joukkueiden yhteyshenkilölle ilmoitetaan sähköpostitse palkinnosta.

 • 11.10.2021

  Pyöräiletkö säännöllisesti talvella? Hae Rovaniemen pyöräilyagentiksi

  Rovaniemi hakee jälleen pyöräilyagentteja kaudelle 2021–2022 kehittämään pyöräilyväylien talvikunnossapitoa entistä paremmaksi.

Vastaa kyselyyn ja osallistu liikuntaohjelman valmisteluun

Mikä sinua liikuttaa?

Rovaniemen kaupunki on uudistamassa liikunta- ja urheilupoliittista ohjelmaa, jossa mm. linjataan liikuntapalveluiden toteuttamisesta tulevaisuudessa. Kaikenikäisten rovaniemeläisten toivotaan osallistuvan ohjelman valmistelutyöhön.

Lue lisää ja osallistu

account_balanceLiikuntapalvelut

Käyntiosoite:
Liikuntapalvelut, Kairatie 75 D, 3.krs, 96190 Rovaniemi
Postiosoite:
Kairatie 75 D, 3.krs 96190 Rovaniemi

Henkilöt:

Liikuntapalvelukeskus suosittelee oman vapaa-ajan vakuutuksen ottamista tapaturmien varalta, mikäli sellaista ei ole.

 

Rovaniemelle European City of Sport 2020 -tunnustus

Rovaniemen kaupunki on saanut ensimmäisenä pohjoismaisena kaupunkina European City of Sport 2020 -tunnustuksen, jonka myöntää ACES Europe. Rovaniemellä on tehty paljon kehittämistyötä urheilun ja liikunnan saralla. Tunnustuksen myötä kehittämistyö ei lopu – päinvastoin.

Lue artikkeli