Palvelu

Aikuisten liikunta

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi,Englanti
Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Kesä-heinäkuun maksutonta ohjattua liikuntaa järjestetään joka säällä.

maanantaisin klo 18-19 Toiminnallinen treeni, Ounasrinteen monitoimiareenalla (koulun piha) ja

keskiviikkoisin klo 18-19 Kahvakuula treeni (ota oma kuula mukaan), Uimahalli Vesihiiden takapihalla (sateella musiikkiliikuntasalissa sisällä).

Jos haluat lisätietoja, ota yhteys liikuntakoordinaattoriin (aikuisten liikunta) tai katso viikko-ohjelma (syksy/kevät/kesä) Palvelun asiointikanavat kohdasta,

Verkkoasiointi; Aikuisliikunnan viikko-ohjelma

Rovaniemen kaupungin liikuntapalveluiden aikuisten liikunta on tarkoitettu yli 16 -vuotiaille Rovaniemen kuntalaisille. Mukaan toimintaan pääsee maksamalla kausimaksun (syys/kevät/kesä) Osviittaan. Viikko-ohjelma löytyy Palvelun asiointikanavat kohdasta, Verkkoasiointi: Aikuisliikunnan viikko-ohjelma.

Aikuisliikunnan omatoimisen kuntosalin kausimaksu 17.5.-29.8.2021 on 35€/hlö. Työttömät, opiskelijat ja kotona lasta hoitavat 26€/hlö. (oikeus alennukseen todistettava). Tiistai ja torstai-illan ohjattuun vesijumppaan hinnaston mukaisella uintimaksulla. Hinnasto löytyy Uimahallin sivuilta.

Vesijumppiin on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen aukeaa 12 tuntia ennen jumppaa eli klo 6.30. Täyttämällä ja lähettämällä verkkoasioinnista avautuva lomake (kts. alempaa palvelun asiointikanavat)

Palvelun asiointikanavat

Rovaniemen kaupungin liikuntapalvelut

Rovaniemen kaupungin liikuntapalveluiden toimisto.

Viirinkankaantie 1, 96300 ROVANIEMI

Aukioloajat

Ma - Ti: 08:00 - 15:45
Ke - To: 08:00 - 15:45
Pe: 08:00 - 15:45

Lisätietoja
Asiasanat
terveysliikunta, harrastus- ja kerhotoiminta, kuntoliikunta, liikunta

Aiheeseen liittyviä uutisia

  • 9.7.2021

    Uimahalli Vesihiisi suljettu tänään perjantaina 9.7.2021

    Keskiviikkona 7.7.2021 tehdyn näytteenoton yhteydessä Uimahalli Vesihiisin ulkoaltaasta on löydetty Pseudomonas Aeruginosa -bakteeria. Ulkoallas tehokloorataan ja suoritetaan tarvittavat puhdistustoimenpiteet. Ulkoaltaat on toistaiseksi suljettu, kunnes vedenlaatu on jälleen kunnossa.

  • 17.6.2021

    Kesän liikuntatarjonta 2021

    Liikuntapalveluiden järjestämää monipuolista maksutonta ulkoliikuntaa on tarjolla kesä-heinäkuussa ympäri kaupunkia. Liikuntahetkiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Mukaan pääsee kaikki halukkaat iloisella mielellä. Ohjelmasta löytyy kävelyjumppaa, kuntokierrosta, kehonhuoltoa, kahvakuula ja toiminnallista treeniä. Tervetuloa mukaan kesän liikuntahetkiin 1.6. -31.7. säällä kuin säällä. Maksullista liikuntaa ovat vesijumpat ja omatoimiset kuntosalivuorot, joita löytyy niin Totto-Hallin kuin Keltakankaan kuntosalilta. Katso liitteestä kesän liikuntaohjelma ja maksut.

Aikuisliikunnan viikko-ohjelma