Palvelu

Aikuisten liikunta

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi,Englanti
Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Syyskaudella on tarjolla uutena starttikursseja kuntosaliharjoitteluun sekä maanantain syvänvedenjumppa. Kuntosalikurssille ilmoittaudutaan resurssivaraus.rovaniemi.fi -sivulla (KURSSI kohdasta -> kuntosalin starttikurssi). Syvänvedenjumppaan ei ole ilmoittautumista. Aikuisliikunnan kaikki vesijumpat löytyvät verkkosivulta. Kirjoita verkkosivun yläosassa olevaan hakukenttään: Aikuisliikunnan vesijumppa

Jos haluat lisätietoja, ota yhteys liikuntakoordinaattoriin (aikuisten liikunta) tai katso viikko-ohjelma (syksy/kevät/kesä) Palvelun asiointikanavat kohdasta,

Verkkoasiointi; Aikuisliikunnan viikko-ohjelma

Rovaniemen kaupungin liikuntapalveluiden aikuisten liikunta on tarkoitettu yli 16 -vuotiaille Rovaniemen kuntalaisille. Mukaan toimintaan pääsee maksamalla kausimaksun (syys/kevät/kesä) Osviittaan. Viikko-ohjelma löytyy Palvelun asiointikanavat kohdasta, Verkkoasiointi: Aikuisliikunnan viikko-ohjelma.

Aikuisliikunnan omatoimisen kuntosalin kausimaksu 13.9.-17.12.2021 on 40€/hlö. Työttömät, opiskelijat ja kotona lasta hoitavat 31€/hlö. (oikeus alennukseen todistettava). Illan ohjattuihin vesijumppiin hinnaston mukaisella uintimaksulla (8 €/kerta). Hinnasto löytyy Uimahallin sivuilta.

Tiistain ja tortain vesijumppiin on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen aukeaa jumppapäivänä klo 6.30. Täytä ja lähetä verkkoasioinnista avautuva lomake (kts. palvelun asiointikanavat -> verkkoasiointi)

Palvelun asiointikanavat

Rovaniemen kaupungin liikuntapalvelut

Rovaniemen kaupungin liikuntapalveluiden toimisto.

Kairatie 75d, 96190 ROVANIEMI

Aukioloajat

Ma - Pe: 08:00 - 15:45

Lisätietoja
Asiasanat
terveysliikunta, kuntoliikunta, fyysinen hyvinvointi, liikunta

Aiheeseen liittyviä uutisia

Aikuisliikunnan viikko-ohjelma