Palvelu

Aikuisten liikunta

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Suomi,Englanti
Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Kuntosaliharjoittelun starttikursseille ilmoittaudutaan netissä: resurssivaraus.rovaniemi.fi -sivulla (KURSSI kohdasta -> kuntosalin starttikurssi). Ilmoittautuneille lähetetään lasku kurssista. Kevään kursseille ilmoittaudutaan 1.1. -14.2. välisenä aikana. Kurssille otetaan 8 hlö:ä.

Maanantain syvänvedenjumppaan ei ole ilmoittautumista, toisin kuin tiistain ja torstain laguunialtaan vesijumppiin.

Tiistain ja torstain vesijumppiin ennakkoilmoittautuminen aukeaa jumppapäivänä klo 7.00. Täytä ja lähetä verkkoasioinnista avautuva lomake (kts. palvelun asiointikanavat -> verkkoasiointi)

Aikuisliikunnan vesijumppa ajat löytyvät verkkosivulta. Kirjoita verkkosivun yläosassa olevaan hakukenttään: Aikuisliikunnan vesijumppa

Omatoimiselle sulkapallovuorolle pääsee pelaamaan maksamalla kuntosalin kausimaksun ja hankkimalla kulkulätkän liikuntahallille Osviitasta tai Muurolan kirjastosta. Kulkulätkän panttimaksu on 20€, joka maksetaan käteisellä.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteys liikuntakoordinaattoriin (aikuisten liikunta) tai katso viikko-ohjelma (syksy/kevät/kesä) Palvelun asiointikanavat kohdasta,

Verkkoasiointi; Aikuisliikunnan viikko-ohjelma

Rovaniemen kaupungin liikuntapalveluiden aikuisten liikunta on tarkoitettu yli 16 -vuotiaille Rovaniemen kuntalaisille. Mukaan toimintaan pääsee maksamalla kausimaksun (syys/kevät/kesä) Osviittaan.

Viikko-ohjelma löytyy Palvelun asiointikanavat kohdasta, Verkkoasiointi: Aikuisliikunnan viikko-ohjelma.

Aikuisliikunnan omatoimisen kuntosalin kevään kausimaksu 10.1.-13.5.2022 on 40€/hlö. Työttömät, opiskelijat ja kotona lasta hoitavat 31€/hlö. (oikeus alennukseen todistettava). Illan ohjattuihin vesijumppiin hinnaston mukaisella uintimaksulla (8 €/kerta). Hinnasto löytyy Uimahallin sivuilta.

Palvelun asiointikanavat

Rovaniemen kaupungin liikuntapalvelut

Rovaniemen kaupungin liikuntapalveluiden toimisto.

Kairatie 75d, 96190 ROVANIEMI,
3. kerros

Aukioloajat

Ma - Pe: 08:00 - 15:45

Lisätietoja
Asiasanat
terveysliikunta, kuntoliikunta, fyysinen hyvinvointi, liikunta

Aiheeseen liittyviä uutisia

 • 19.1.2022

  Ounasvaaran tulevaisuudesta keskusteltiin asukkaiden kanssa – asukkaat toivoivat luonnon säilyvän

  Kaupunki järjesti 13.1.2022 keskustelutilaisuuden Ounasvaaran kehittämisestä. Verkkotilaisuudessa oli mukana muun muassa kuntalaisia, kaupungin viranhaltijoita ja luottamushenkilöitä. Tilaisuudessa kuultiin myös kuntoutusyrittäjä Tanja Poutiaista.

 • 19.1.2022

  Aikuisliikunnan viikko-ohjelma keväälle 2022

  Rovaniemen kaupungin liikuntapalveluiden järjestämä Aikuisliikunnan kevätkausi alkaa 10.1. ja päättyy 13.5. Toiminnassa on tarjolla ohjattua vesijumppaa ja kuntosalitoimintaa sekä omatoimisia kuntosalivuoroja niin Keltakankaalla kuin Muurolassa. Muurolan Totto-hallilla on lisäksi mahdollisuus pelata kerta viikkoon sulkapalloa. Kausimaksu liikuntaryhmiin maksetaan Osviittaan (Koskikatu 25, eteläpääty) tai Muurolan kirjastoon.

 • 30.11.2021

  Ounasvaaralle rakennetaan kaikille maastopyöräilijöille sopiva reitistö – suurin osa reiteistä jo valmiina

  Maastopyöräily ja erityisesti läskipyöräily sähköfatbikeilla kasvattaa jatkuvasti suosiotaan, mutta Rovaniemen maastopyöräreiteissä on vielä kehittämisen varaa. Maastopyöräilty on satunnaisilla poluilla tai aktiiviharrastajalle liian leveillä latupohjilla. Ounasvaaraa kiertävä maastopyöräilyreitti Rollo MTB taas on osin erittäin haastava.

Aikuisliikunnan viikko-ohjelma