Palvelu

Aikuisten liikunta

Palvelun toteuttaa
Rovaniemen kaupunki
Palvelun kieli
Englanti,Suomi
Siirry asiointiin

Tietoa palvelusta

Tiistain ja torstain laguunialtaan vesijumppiin ennakkoilmoittautuminen aukeaa samana päivänä klo 7.00. Viikosta 44 alkaen 24h ennen vesijumpan alkua. Täytä ja lähetä verkkoasioinnista avautuva lomake (palvelun asiointikanavat -> verkkoasiointi

Ohjattuun kuntosalitoimintaan pääsee mukaan ilmoittautumalla liikuntakoordinaattorille (aikuisten liikunta) ja omatoimisille kuntosalivuoroille maksamalla kausimaksun Osviittaan tai Muurolan kirjastolle.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteys liikuntakoordinaattoriin (aikuisten liikunta) tai katso viikko-ohjelma (syksy/kevät/kesä) Aikuisten liikunta -> Palvelun asiointikanavat -> Verkkoasiointi Aikuisliikunnan viikko-ohjelma

Rovaniemen kaupungin liikuntapalveluiden aikuisten liikunta on tarkoitettu yli 16 -vuotiaille Rovaniemen kuntalaisille.

Tiistain ja torstain vesijumppiin on ennakkoilmoittautuminen. Lomake löytyy Rovaniemen kaupungin verkkosivuilta: Palvelut -> aikuisliikunnan vesijumppa -> verkkoasiointi. Hinnaston mukainen uintimaksu suoritetaan uimahalli Vesihiiden kassalle ennen jumpan alkua.

Ohjatuille kuntosalivuoroille pääsee mukaan ilmoittautumalla liikuntakoordinaattorille ja maksamalla kausimaksun. Omatoimisille kuntosalivuoroille pääsee maksamalla kausimaksun (syys/kevät/kesä) Osviittaan tai Muurolan kirjastoon.

Palvelun asiointikanavat

Rovaniemen kaupungin liikuntapalvelut

Rovaniemen kaupungin liikuntapalveluiden toimisto.

Kairatie 75d, 96190 ROVANIEMI,
3. kerros

Aukioloajat

Ma - Pe: 08:00 - 15:45

Lisätietoja
Asiasanat
terveysliikunta, kuntoliikunta, fyysinen hyvinvointi, liikunta
Aikuisliikunnan viikko-ohjelma