Nuorisotyön avustuksilla edistetään nuorten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä harrastusmahdollisuuksia
Nuorisopalveluissa on haussa toiminta-avustuksia ja kohdeavustuksia. Nuorisotoiminnan avustusten tarkoituksena on tukea nuorten omaehtoista harrastustoimintaa ja nuorisotoiminnan järjestämistä rovaniemeläisille nuorille. Avustuksia myönnettäessä pääpaino on nuorten itsensä suunnittelemissa ja toteuttamissa hankkeissa. Tarkempia tietoja saat klikkaamalla alla olevia linkkejä. 
Haettavissa olevat avustukset

Kohdeavustus

Kohdeavustusta myönnetään nuorten omille toimintaryhmille sekä rovaniemeläisille nuoriso- ja asukasyhdistyksille nuorisotoiminnan järjestämiseen. Kohdeavustus on kertaluonteinen ja sitä myönnetään jonkin yksittäisen, tiettynä ajankohtana järjestettävän tapahtuman tai toiminnon toteuttamiseen. Kohdeavustus haettavissa ympäri vuoden.

Siirry palveluun

Toiminta-avustus

Toiminta-avustusta myönnetään rovaniemeläisille nuorisoyhdistyksille, jotka ovat aloittaneet toimintansa vähintään edellisenä kalenterivuonna 1.6. mennessä. Toiminta-avustus on tarkoitettu yhdistysten toimintasuunnitelman mukaisen nuorisotoiminnan toteuttamiseen. Hakuaika vuosittain helmikuussa.

Siirry palveluun