Rovaniemen oma kaupunkifestivaali valloittaa Rovaniemellä 5.-11.9.2022

Rovaniemi-viikko kokoaa laajan valikoiman tapahtumia, jotka levittäytyvät laajalle kaupunkialueelle. Monimuotoisen tapahtumaviikon aikana pohjoisen taian koti hehkuu eläväistä kulttuuria, yhteisöllisiä kohtaamisia ja iloa ympäröivästä luonnosta. Tapahtumat tuovat esille kaupungin historiaa ja nykypäivää ja juhlistavat kaikkia niitä asioita, jotka tekevät kotikaupungista merkityksellisen paikan elää ja vierailla.

Ohjelmiston pääosassa on rakas kotikaupunkimme, sen sykkivä rytmi, historia, taide, kulttuuriperinteet ja tietenkin idearikkaat juuristaan ylpeät asukkaat. Tänä vuonna ohjelmistoa täydentää Valtakunnallisten kotiseutupäivien runsas kulttuuritarjonta, josta löytyy 9.-11.9. elämyksiä moneen makuun - kulttuuriretkistä ja keskustelutilaisuuksista juhlagaalaan. 

Viikon ohjelmassa on mm. liikunta- ja kulttuuritapahtumia, tori- ja korttelijuhlia, yhteisöllisiä taidetyöpajoja, kävelykierroksia, paikallisiin palveluihin tutustumista, näyttelyitä ja lapsiperheille suunnattua ohjelmaa. Rovaniemi-viikon sunnuntai on vakiintunut useiden eri kulttuurikäyntikohteiden avoimien ovien päiväksi.

#rovaniemiviikko #rovaniemijuhlii

Rovaniemi-viikon ohjelma 

Tapahtumaviikko toimii sateenvarjona lukuisten eri toimijoiden järjestämille tapahtumille kuten kotikonserteille, katujuhlille, puistopiknikeille, musiikki- ja teatteriesityksille, historiakierroksille, tarinatuokioille tai yhteisille talkoille. Myös tänä vuonna festivaalin ohjelmaan on tullut runsaasti ehdotuksia. Ohjelmakalenteri on täyttynyt mitä monipuolisemmasta tapahtumatarjonnasta.

Tutustu ohjelmaan: 

Rovaniemi-viikko_2022_ohjelma_254x365mm_12sivua_web_02092022.pdf

Lisätietoa Rovaniemi-viikon tapahtumista löydät myös tapahtumakalenterin kautta. 

  

Lisätiedot ja yhteydenotot: rovaniemiviikko@rovaniemi.fi
 

Rovaniemi-viikko_facebook-tapahtumakuva_2_1920x1080px_23082021.jpg

Rovaniemi-viikon tapahtumat
 
Lisää uutisia

SYKSYN VÄRIKÄS KAUPUNKIFESTIVAALI SYNTYY YHDESSÄ TEKEMÄLLÄ

Rovaniemi-viikko on yleisluontoinen festivaali ja sateenvarjotapahtuma, jonka ohjelman luovat kaupunkilaiset.

Ohjelmisto on aina asukkaidensa näköinen ja ylpeästi rovaniemeläinen. Tapahtumia järjestävät perinteisesti niin julkisen sektorin toimijat, yritykset ja yhteisöt kuin yksityishenkilötkin. Kokonaisuutta koordinoi Rovaniemen kaupungin kulttuuritoimisto.

Ota yhteyttä:

Katja Rakkolainen (Rovaniemi-viikon koordinaattori)
rovaniemiviikko@rovaniemi.fi
0400518235


1. Rovaniemi-viikon ohjelma lukitaan 1. elokuuta. Tapahtumajärjestäjä hakee mukaan ohjelmaan hyvissä ajoin täyttämällä tapahtuman tiedot Rovaniemen tapahtumakalenterin kautta. Luo käyttäjätili, syötä tapahtumatiedot ja valitse kategoriaksi "Haen mukaan Rovaniemi-viikon ohjelmaan 5.-11.9.2022”.

Tapahtumajärjestäjät saavat sähköpostilla ilmoituksen kun tapahtuma on hyväksytty osaksi ohjelmaa. Jokainen tapahtumajärjestäjä vastaa että tapahtumakalenteriin täytetyt tiedot ovat oikeelliset määräaikaan 1.8. mennessä, jonka jälkeen tiedot toimitetaan painoon ohjelmalehtistä varten.

2. Rovaniemi-viikon oikea kirjoitusasu on Rovaniemi-viikko (ei esim. Rovaniemipäivät).

3. Kaikessa markkinoinnissa ja viestinnässä (verkkosivut, julisteet, lehdistötiedotteet, infokirjeet, ilmoitukset, käsiohjelmat, bannerit, someviestintä jne.) on tuotava selkeästi ilmi, että tapahtuma on osa Rovaniemi-viikon ohjelmaa. Rovaniemi-viikon tunnus sisällytetään painomateriaaleihin ja verkkosivuilta ja somekanavista linkitetään Rovaniemi-viikon sivuille. Tapahtumajärjestäjille toimitetaan Rovaniemi-viikon logo, banneri ja julistepohja käyttöön.

4. Kaikkeen sosiaalisen median viestintään sisällytetään tapahtuman omien tunnusten lisäksi #rovaniemiviikko.

5. Tapahtumajärjestäjät toimittavat osoitteeseen rovaniemiviikko@rovaniemi.fi tiedotusmateriaalia tapahtumasta (kuvia, tiedotteita, muuta graafista materiaalia), joita voidaan hyödyntää edelleen tapahtumaviikon markkinoinnissa.

6. Tapahtumajärjestäjä huolehtii, että tapahtumassa näkyy, että tapahtuma on osa Rovaniemi-viikkoa. Tämä voi tapahtua esimerkiksi mainintana juonnoissa, julisteissa tai jakamalla paikan päällä Rovaniemi-viikon painettua ohjelmaa.