Käytössä olevat tilat ja niiden varaaminen
Vuokrattava tila kattaa ylläolevan teatterisalin, parven, pukuhuoneet ja aulan sekä yhteiskäytössä olevat alakerran WC-tilat. Muuta tilaa, kuten alakerran salia hallinnoi Kansantalo Oy.  Alakerran tilojen vuokrauksesta voit kysyä Kansantalon isännöitsijältä, Osmo Pähtiltä, puh. 040 561 3685.

Wiljami vuokrataan kulttuurituottajilta joko puhelimitse tai sähköpostilla, samalla sovitaan avaimen hakemisesta ja vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta. Vuokraaja voi siivota tilan itse, tai tilata siivouksen kulttuuritoimiston kautta vuokrasopimuksen allekirjoituksen yhteydessä.
Varausehdot
Huomioithan, että varaukseen tulee sisältyä kokonaisuudessaan tilaisuuden pystyttämisen, purkamisen ja siivouksen vaatima aika. Huolehdithan siis, että saavut Wiljamiin vasta vuokrasopimukseen kirjattuna alkamisajankohtana ja että tila on siivottu ja valmis seuraaville käyttäjille varauksen loppumisajankohtana.

Varauksen voi peruuttaa veloituksetta kaksi viikkoa ennen varauksen alkamispäivää. Myöhemmissä peruutustilanteissa varaajalta veloitetaan puolet varauksen arvosta.

Kulttuuritoimistolla ei ole omaa valo- tai äänikalustoa, eikä teknistä- tai siivoushenkilökuntaa. Wiljamin teknisen kaluston käytöstä pyydämme olemaan yhteydessä Lapin ylioppilasteatterin jäseniin. Elokuvakaluston käytöstä vastaa Cinema ry.
Ota yhteyttä
-